Dimman utanför

Det är väldigt mysigt väder ute. Perfekt för årstiden.

Det är runt 10 grader. Gatlyktornas gula ljus strilar ner genom tjock vit dimma. Det ser ut som med jämna mellanrum utplacerade duschar. God luft. Såhär skulle hela hösten vara!

Hade jag haft en hund nu, eller en sambo, hade jag släpat ut den på en promenad. Både hundar och sambosar gillar att få komma ut och nosa när det är dimma. Att gå omkring och sniffa och prassla i löven och lyssna på ugglorna som pratar i skogen. Bara en mysrunda, ingen såndär hetsig med bränna kalorierkrav. Men idag finns varken den ena eller den andra sällskapsformen att tillgå och jag är dessutom förkyld som fan, så jag får ligga kvar här i soffan.

På tv har en snubbe druckit handsprit. Själv har jag bara druckit Pucko. Och ett glas av Freddys megastora flaska Sprite. Han på tv brukar dricka konstiga vätskor säger läkarna. Hårspray, T-sprit, tvål och allt möjligt. Påhittigt. Han tar vad som finns. Själv brukar jag inte dricka Sprite, men det fanns ju hemma nu, så vi är kanske inte hela olika, snubben och jag. Det är dimma hos oss båda, fast inte på riktigt samma sätt.

2 kommentarer

  1. FREDDAN AUF TERROR skriver:

    sweet baby

  2. emma skriver:

    erkänn att du önskar att du var min hund! ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress