..Ajdå.

Igår var en händelserik dag, åtminstone fram till ungefär klockan 4.

Gick ut stenhårt med att åka till sjukhuset, hänga där i ett par timmar, sen käka och shoppa (!) kläder (!!!) med mamma och sen hem igen för att ligga i soffan med min TV och telefon resten av dygnet.

Det är en jävligt skum känsla det där för övrigt. Att bli inrullad i en operationssal, säga hej till alla där inne, somna, vakna typ en timme senare i en helt annan sal, få en Yoggi och vara good to go. Och veta att 6 pers har stått mellan ens ben och man har inte en aning om vad som har gjorts, hänt eller sagts. Men man är välkommen tillbaka om typ fyra veckor. ”Du kommer bli kallad”. Tack.

Samtalet precis innan jag somnade var class A:
Sköterska 1: – Japp, då är det ganska klart här! Du ska få andas lite syrgas och sen kommer du sova gott. ..Sådärja, då får du tänka på nåt riktigt trevligt nu!
Jag: – Okej.
Sköterska 2: – Ja, tänk på din pojkvän!
Jag: – Mmnjaeh… han finns nog inte riktigt..
Sköterska 2: - ..Ajdå.
Sköterska 1: - Mariaaaa…Din klant!

Good times. Nu ska jag åka till Maxi.

5 kommentarer

 1. Kvacksalver skriver:

  Bra att ta förgivet att du har pojkvän bara för du får ligga.

 2. Mia skriver:

  Stopp ett tag- vad har hänt? Vaddå för operation?

 3. emma skriver:

  bagge: jaa, men det var väl kanske smickrande. hon såg ju direkt att jag va den ultimata flickvännen ^^ (asbra på att laga mat, gillar att ta hand om folk, är average looking, har pengar etcetc.) Hon utgick väl bara från att jag omöjligt kunde vara singel ;)

  mia: cellförändringar som inte verkar ge sej riktigt. precis den typen av spänning man gillar att ha i sin vardag. men jag har en bra läkare!

 4. Mia skriver:

  Ajajaj… jag håller tummarna- klorna i mitt fall. Och vore jag kille skulle jag absolut anse dig som förstahandsval av flickvän=)

 5. emma skriver:

  haha, tack mia =)
  fattar inte vad det är för fel på folk, att som inte inser ;)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress