Falling Down

Denhär typen av telefonsamtal:
text inom [ ] = bakgrundsljud

*RRIING!*
- HKR det är Emma
- [och dååå sa jag att jag tänker inte ta det där! vem tror han liksom..]
- Hallå?
- Oj! Hej! Kan du dröja lite? Jag sitter i andra telefonen!
- ..Visst..
- Tack!
[jo, vem tror han att han är liksom!? Först kommer han hem till mej, äter av min mat, sover i min säng och sen hör han inte ens av sej!? Jag blir bara sååååå trött! Men du, gumman, jag ska bara ta ett samtal här i andra luren, kan du vänta lite? Ja okej, jag kan ringa dej senare. Puuuusspuuuuss! ..och du!! Du! Säg nu hej och krama barnen från mej! Kraaaam!] Heej, Emma, tack för att du väntade!
- Inga problem. ..Vem är det jag pratar med?
- Heeej! Detta är Veronica på —-! Heeej! Jodu, förstår det är såhär. Jag har ju fått liiiite problem med betalningen av min senaste faktura. Du vet det äääär ju hårda tider för oss i min bransch nu. Jag undrar ooooom du skulle vilja vara så
[*RIIIING!!*] Oj! nu ringer det på andra luren! Kan du dröja lite? [*RIIING!*]
- ..visst..
- [HEEJ! Gumman! Jo! Nej jag ringde innan, det var inte pappa. Jag skulle bara säga åt dej va du skulle handla. Nej.. Nej.. Jomen Maggan och Åke kommer på middag ikväll serru! Javisst. Okej. Då ska vi se... ooooost. Vindruvor... Räkor. Ta dom där stora frysta! ..Några potatisar. Nej? Jomen det tycker jag blir bra! ..Gumman vänta lite] Hej igen Emma!! Det går bra va? Är du kvar?
- Jovisst, men annars kanske du kan ringa mej sen när du är klar med handlingslistan eller?
- ..Blev du irriterad nu?
- Nejdå, jag menar bara att det kanske är bättre att ta fakturafrågor när vi båda kan prata?
- ..Alltså.. Happ.. en sekund bara Emma. [Du, gumman, jag får ringa dej om en stund, hon börjar surna till här i andra änden.. Nej. Jamen jag ringer dej helt snaaart älsklingen! Du får vänta litee! Ja jag veeeet gumman, men jag ringer ju dej snaaart!] Sådär. Då fick hon vänta ja. Tack för den. Så vad säger du? Kan du flytta fram min faktura en månad?
- Tyvärr det kan jag inte, jag kan ge dej en vecka.
- ….
- ..Hallå?
- …Det var bara för det där med handlingslistan? Eller hur?

Den typen av samtal får mej att vilja göra en jävla Falling Down ibland. Ring inte mej om ni ringer andra och tar andra samtal samtidigt.

2 kommentarer

  1. Gyoni skriver:

    HAHA, sur hon blev..

  2. emma skriver:

    som fan!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress