Tungviktarn

Fredagar är lätt bästa simdagen.

Inte en käft i hela hallen. Kanske förståeligt dock eftersom många har liv och familj.

Idag var det jag och mamma där. Och en snubbe till, men han var harmlös och på helt andra sidan så han räknas inte. Dessvärre hade jag dragit i mej en stor påse minimorötter innan påkrängningen av suiten så jag var slow. Mamma ville rejsa och battla hela tiden. Jobbiga jävel. Jag förlorade varje gång. Hon hävdade att hon va snabb bara för att hon fick simma i tävlingssimmarnas fålla.. Och jag förklarade att jag var långsam för att jag var så tung. Eftersom mitt skelett är gjort av Adamantium. Bådas motiveringar hade väl kanske sina hål, men skitsamma.

Minimorötter är för övrigt gott. Det ska jag kanske börja okynnesköpa istället för Oreos? Drog förresten inom Maxi på vägen hem. För att köpa Oreos. Mötte Matts och Angelica och deras bäbis. Jag beklagade mej över att min telefon hade ballat ur och att alla Oreos va slut. Vad är oddsen!? Hur många är det som egentligen köper dom!? Svartfärgade kakor, i en förpacknings om ligger i en förpackning som ligger i en förpackning. Till överpris dessutom liksom.. Inget som borde locka varje Tom, Dick och Harry. Men Matts hade förklaringen. Han menade på att eftersom typ ingen mer än jag köper dom tar inte Maxi hem så många paket och eftersom det var fredag idag hade jag redan hunnit handla upp alla under veckan.. Logiskt. Typiskt. Jag köpte inte morötter istället.

5 kommentarer

 1. ann skriver:

  det var dumt!!..sikta på att rensa deras lager med morötter istället…så man får nåt battlingmotstånd..btw oreos är äckligt =)

 2. emma skriver:

  du har säkert aldrig ens smakat oreos!

 3. ann skriver:

  jo du hade ju såna en gång…..jag smakade….iiiiaaannn….

 4. Kajsa skriver:

  Hähä, relaxat avslut. A-tjicka-tjiickaaah!

 5. emma skriver:

  hehe, jaa ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress