Ode

Hade egentligen tänkt skriva ett inlägg idag om att inte känna sej speciellt behövd.

Men hell, vem vill läsa om sånt? Så jag tänkte istället behandla tidningen Buffé och min Orbi. Så får folk en lite mer glad syn på min tillvaro! Bra visst?

Tidningen Buffé alltså. ICAs tidning. Jag blir alltid lika förvånad över hur glad jag faktiskt blir när jag får den! Kanske för att jag vet att jag alltid får feta bonuscheckar, visserligen till följd av att jag varje månad har handlat för massiva summor pengar, men det kan man ju bortse ifrån den dan bonuschecken kommer! Jag tycker även att det är en till utseendet trevlig och inspirerande tidning. Varje gång den kommer lusläser jag allt. Allt! Och tänker minst en gång på varje sida att -Åååh.. Det DÄR ska jag laga/baka! men vet innerst inne att jag aldrig kommer göra nåt. Ytterst ute låter jag mej själv hoppas och planera och gotta mej i tanken på hur uppskattat det kommer bli när jag bjuder på mina fantastiska kulinariska upplevelser.

En gång har jag lagat nåt från Buffé. Och då visste jag inte ens att det var därifrån. Jag fick ett recept av Filips mamma Anki. Receptsamlarn. Henne har jag förresten skrivit om innan! En underhållande text. En jämförelse mellan min mamma och Filips mamma. Läses -Här- om man vill. Anyways. Det kom fram först efteråt att det var ett rippat recept. Blandade känslor.

Och till Orbin. Den måste vara ett av mina bättre köp faktiskt. Jag är relativt duktig på att använda den. Synd bara att den tar så stor plats. I framtiden köper jag inga TVShopgrejer som inte går att platta ihop och lägga under sängen.
Min nya grej är i alla fall att jag kör ett Simpsonsavsnitt varje kväll. Det är bra! Igår blev det dock ett Seinfeld och ett halvt Simpsons. Jag var lite tidig. Nu undrar ni, som hänger med i min lifestory, givetvis vad som hände med min väldigt ambitiösa rutin med att Orba på morronen innan jobbet. Och det gör jag med. Om nån undrar är det jag! Min hjärna utvecklade en ny skill kan man säga. När klockan ringde vid kvart i sex varje morron började den sannolikt lägga ihop 1 och 1. Den fattade till slut att den där timmen tidigare innebar träning. Totally not okay! Så jag dresserande omedvetet min vänsterhand till att, när det pep, flytta fram larmet en timme och en kvart. Vilket innebar att jag givetvis inte hann med min exercis. There. Därav mitt nya försök till rutin. Får se hur länge detta håller.

Jag kom precis på mej själv med att tänka att jag kanske skulle baka en kladdkaka och smälla i mej den till kvällsmat istället för att träna. Det ballar ur.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress