Insikter

Idag har det varit en transportdag. Det blir såna ibland.

Dagar när man inte gör nånting mer än att gå och vänta på att det ska bli nästa dag. Söndagar speciellt brukar vara såna. Söndagar brukar vara extra långa dagar.

Men! Jag har trots denna transportsträcka varit förhållandevis duktig idag. Jag har bränt 600 kr på Maxi, kollat på 4 filmer och druckit 3 stycken Cherry Cola. En bedrift kan tyckas, jag vet! Men jag har dessutom diskat all disk, tvättat all tvätt, orbat två gånger och stretchat noga.

Dethär med att stretcha är ju ett skrämmande wake up call asså. När man sitter där på golvet och stretar med benen helt okontrollerat åt alla håll som amatörmässigt fällda Red Woods och tänker tillbaka på ens glansdagar då man faktiskt var rätt smidig. Helt utan att överdriva kunde man säga att man var vig. Okej, nu snackar vi ju inte nån rysk RSG-vighet, bara normal ostelhet. Inte som idag – smidig som en jävla Mashallförstärkare..

Jag kommer ihåg en gång på lekis när jag lastade upp båda benen bakom nacken och fastnade. (Har jag berättat detta innan?) Jag fick inte över benen över huvet igen sen när jag skulle loss, greps väl av lite panik och började fajtas med mina lemmar. Vilket resulterade i att jag ramlade rakt fram, fortfarande med vristerna i kors bakom nacken, och drämde ansiktet ashårt rakt ner i linoleumgolvet. Jag fick näsblod och Fröken skrattade åt mej. Sen hjälpte hon mej loss. Glory days.

På den tiden hade man inte så mycke nytta av den typen av smidighet såvida man inte var med i Frigymnasterna eller liknande. Nu däremot kan jag peka på en hel del situationer då jag och inte bara jagsjälv heller för den delen, skulle uppskatta om jag var lite mer bendy. Antar att jag får jobba på det där.

6 kommentarer

 1. Freddan skriver:

  förklarar lite grejer de där att du föll fram me skallen i golvet

 2. Mia skriver:

  Är cherrycola gott? Det LÅTER gott!

 3. Kati skriver:

  CherryCola är skit gott! Lars o jag köpte flera burkar när dom hade de ett tag på hemköp :/ Tydligen populärt här i Linde iaf:)

 4. Nynna skriver:

  Jag minns att en tysk flicka lärde mig ett slags knep med ett kvastskaft när jag var liten. man höll den framför sig och sen skulle man liksom krypa in mellan benen och över kvastskaftet och svinga kvasten bakom sig utan att ha lyft på händerna eller bytt grepp. Man kunde det DÅ! Inte NU!

 5. emma skriver:

  shit.. wicked.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress