Top-5-spring-10

Top 5 just nu, utan ordning och utan större eftertanke.

Ananas/kokossylten från Lilla Kvarn, Hallands Fruktidustri på Nygatan. Förbannat god! Kan även slänga in dom skitsnygga burkarna och salladsbesticken jag köpte på samma ställe. ..Inhandlade även en mintstång till mamma som arbetspicknick, men den räknas inte riktigt.

Våren. Nujävlar i min låda! Mina tulpaner blommar snart, varje morron vid typ halv fem vaknar jag av hysteriska småfåglar, sommarhjulen är på, folk håller varann i handen, alla glassbarer öppnar, arrangemang med fina blommor ställs ut överallt i stan och man behöver inte ha tjock jacka längre.

Utgallringen. Nu är det mesta som jag har slösat tid och energi och inte minst pengar på snart borta. Skönt! Det värsta är att man märker inte hur befriande det faktiskt är förrän skiten är borta så det krävs ofta en insats från andra för att få en att fatta att man inte behöver dom där stenarna man har kört runt med i sin bil alldeles för länge.

Gos. Gärna på ryggen, i håret eller på benen. Men det mesta går bra faktiskt, jag är inte den som är den! =)

Saker att se fram emot. Till exempel att kunna sola ute igen, till exempel den ännu löst planerade resan med Anna och kanske även Freddy, till exempel att bada i havet igen (även om jag inser att det egentligen har funkat hela vintern), till exempel våffelpicknick i trädgården, till exempel att plocka jordgubbar, till exempel att kolla på fladdermössen som flyger omkring på kvällarna och till exempel grill på altanen.

9 kommentarer

 1. Freddan skriver:

  snöa de inte för nån dag sen i Halmstad?

 2. emma skriver:

  vet inte? inte vad jag märkte iaf..
  nu är det varmt.

 3. ann skriver:

  nix fredrik det lilla räknades inte…det går under benämningen fladdrigt regn och varade i typ två minuter^^ aha! emma så det var där du köpt den!! väääldigt god,thänks =)

 4. Gyoni skriver:

  Våffler å grillat, det ska jag ha nästa gång jag slår till med ett kungligt besök i stan! Fladdesmöss kan vi också titta på om du vill..

 5. Gyoni skriver:

  Å nej, stavade ju fel på fladdermöss..

 6. emma skriver:

  mamma: aa hon sa att dom va väldigt färska. hon fick kämpa som ett rådjur för att få isär dom. fajtades med tången jättelänge.

  anna! nästa gång ska vi jävlarimej käka våfflor! OCH grilla kött!
  ja. klant.

 7. LackeW skriver:

  ALLt du rabblade upp är ju sämst! dåli lista!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress