Headcase

Ibland misstänker jag att dethär med min lokalpatriotism stiger mej lite åt huvet. Lite som saven i björkarna på våren, fast ändå inte.

Jag blir ibland på riktigt provocerad när folk flyttar till Halmstad och redan efter ett eller ett par år snackar om stan som att det alltid har varit deras hem och att det är det ENDA stället för dom. Eller alla studenter som flyttar in från hela landet och efter bara en terminjävel får det att låta som att det är deras stad trots att dom bara vistas på Nyhem, Östra Stranden och Kårpuben. Det får mej att vilja göra en jävla Columbine inne på högskolan ibland. Ni vet ingenting! Ni ska inte komma här och komma! Det är min stad! MIN!!

Hehehe.. =) Okej, jag skojar lite. Men lite sant är det med. Men jag är ju som bekant den som alltid tydligen överdriver, så ni borde vara vana och fatta vilket som är saltat. Men det irriterar mej verkligen! Lite i alla fall. Och samtidigt blir jag störd på mej själv som är en sån lokalpatriot med lynchtänket i blodet. Det går säkert över, jag har nog bara en svacka. Det får jag alltid på våren när alla börjar krypa fram ur sina hålor och kör sitt snack ute på krogarna. Death!

Nu ska jag städa akvariet. Fuck off. Lägg in mej.

3 kommentarer

  1. Freddan skriver:

    tror du måste ha lite regelbundet sex nu emma

  2. emma skriver:

    tror du det är därför jag blir cp?

  3. Freddan skriver:

    ja de e därför ja e cp

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress