Smaka på min vaniljkräm!

Jag brukar gnälla över att det inte finns tillräckligt med Maxistories att dela med sej av.

Men på bara två dagar har jag nu samlat ihop tre stycken. When it rains it pours.. Minsann. Dock är den ena inte från Maxi. Den är från Lill-ICA. Men hey, Ica som Ica! ..NOT! Men den kan ändå få va med tycker jag..

Nu är ni nyfikna va? Jag förstår att ni väldigt gärna vill veta, men tyvärr måste jag låta meddela att jag är väldigt trött, klockan är 21:20 och min läggdagstid är passerad. Men okejdå. En.

Igår var jag på Maxi och handlade lite grejer till firman. Toapapper, godis, korv och ozd. Det väsentligaste. Passade även på att införskaffa mej lunch i form av en grillad salami/briemacka. Medan jag väntade på min macka åt jag ett vaniljhjärta. Jag vet, fel ordning med kakan före maten, men vi ska alla dö en dag.

Där stod jag och stillsamt avnjöt mitt hjärta när en man i övre medelåldern sneakar upp snett bakifrån, lägger handen på min axel, böjer sej fram och väser i mitt öra:
- Jag skulle vilja smaka på ditt vaniljhjärta jag! ..Slicka runt lite!

Hans assistent halvt kastar sej fram, hugger tag i mannens arm och släpar bort honom. Jag står gapande med en bit kaka i handen och ser efter de båda. Sen piper det och min macka är klar att hämtas. Jag skriver varsitt sms i ämnet till Anna och Freddy såfort jag kommer ut i bilen. En fin lunchrast igår.

Nu måste jag sova.

2 kommentarer

  1. Gyoni skriver:

    Härlig snubbe. Fråga om ni ska bli ihop ;)

  2. emma skriver:

    hade det inte varit för det faktum att han uppenbarligen var utvecklingsstörd och luktade hamsterbur så .. kanske!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress