Blackoutbesserwisserstylie

Varför är det alltid så? Alltid precis likadant.

Det är nåt man har funderat på asmycke. Man har tänkt länge som fasen och det stör verkligen en att man inte kommer på vad det är.

Typ en låttitel eller vad en skådespelare heter eller vad som helst! Man vet att man vet, att det är nåt väldigt elementärt men man kommer bara inte på det eftersom ens hjärna har tagit en fetvaddstimeout. Man inser till slut att man kommer faktiskt inte heller kommer komma på det, så man måste fråga nån. Den som sitter jämte en, första bästa. Och då! PRECIS DÅ!! Då kommer man på det själv. Det spelar ingen roll hur länge blackouten har varat, den kan ha pågått i dygn, det har ingen betydelse, för exakt i det ögonblicket man kryper till korset och frågar nån. DÅ kommer man på det. Det slår fantamme aldrig fel. Och man framstår givetvis som ett riktigt sär.

Example:
- Asså.. Vafan heter han som spelar mot hon i Pretty Woman?? Huvudrollen. Vafan heter han?
-
[öppnar munnen för att svara]
- R I C H A R D    G E R E ! !

Och så verkar det som om man frågade bara för att få visa att man visste. ..Eller nåt. Som en annan dryg jäkla besserwisser.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress