Tillägg, 2 A

Jossan, som gick i samma klass som jag och som jobbar på den allra bästa affären, Maxi, berättade att Siv ibland är där och handlar. Och hejar, men sannolikt inte minns vad Jossan heter.

Jag kontrade med att berätta att vår gamla fröken även är inne på mammas jobb ibland, på KappAhl. Hon brukar hälsa till mej och min moder framför pliktskyldigt detta emellanåt. Observera att Siv minns vad jag heter. Jag hävdar dock å det starkaste att hon bluffar. Hon hälsar egentligen inte alls till mej, inte för att vara trevlig och för att hon menar det i alla fall.

Hon vill bara åt koftorna. Och inbillar sej att om hon hälsar till dottern till hon som står i kassan kan hon få trevlighetsrabatt på sina plagg. Jag ser inte hur det faktiskt skulle kunna vara på nåt annat sätt.

4 kommentarer

 1. Jossan skriver:

  Jag tror att anledningen till detta grundar sig i att jag var lik någon annan… kommer dock inte ihåg vem, jobbigt! Men hellre bortglömd än som, vi kan kalla henne ”Linda”, hon pratade mycket och tyckte inte att Sivan hade något bra att säga, det hjälpte inte hur mycket Siv sa till henne att vara tyst, det var hon aldrig. En dag var dte extra stökigt, Sivan ropade ”LINDA, VAR TYYYYST!!” Därefter kom en behjälplig röst som sa ”men Siv, Linda är sjuk idag!” HAHAahhahah

 2. emma skriver:

  haha! ååh! det kommer inte jag ihåg!?

 3. Linda skriver:

  Tyvärr hälsar Siv inte på mig. Vet inte om detta beror på att hon inte minns mig, eller inte vill minnas mig?

  Den behjälpliga rösten som påpekade att ”Maria” var sjuk en dag var jag, så som jag minns det. Siv tog kanske fel mer än en gång?

 4. emma skriver:

  Var jobbar nånstans där Sivan också hänger emellanåt?

  Hehe, det där med babblandet och den som var sjuk har jag verkligen inget som helst minne av.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress