Gomorron lördag

Idag är det lördag och en trevlig sådan dessutom kan man ju hoppas på!

Jag hade bestämt mej för att jag skulle få sova länge idag, minst till nio. Vaknade halv sju och var svinpigg. Bummer.

Men det är lika bra det, ju tidigare jag kommer till jobbet desto tidigare kan jag ju komma hem. Hehe, det där asså.. Det är nåt man försöker intala sej själv varje gång ^^ Varenda normalt funtad människa fattar ju att det är en utopi. Ju tidigare man kommer till jobbet, desto längre är man där. Snarare.

Min hosta is fuckin killing me. Fyfan vad irriterande det är! Käkar Noskapin och försöker andas lugnt. Det går snart över. Jag vet ju att det bara blir värre ju mer man håller på. Andas lugnt.. Tänk inte på det.
Noskapin är en fin uppfinning för övrigt. En tablett som för en tid slår ut den delen av hjärnan som sköter att känna av när det behöver hostas. Good things! Man kan ju undra vad dom egentligen försökte framställa när dom råkade åstadkomma Noskapin. För jag utgår ifrån att den kom till av ett misstag. Tur för mej iaf. Tyvärr går det ju dock över efter en liten för kort stund och man börjar jävlas igen.. Lobotomi kanske? Nåt som tar bort mitt hostcentra permanent.

Nu går grannens nya gråa katt utanför. Måste gosa lite med den. Ajöss!

Förresten. När är det påsk? Hur kommer det gå med påskäggsletningen om det är massa snö i skogen!? Mamma? Hur löser du det??
Jag bifogar en fin länk till min text om hur det där med äggletandet funkar hos oss. Håll till godo.  Eggbert

4 kommentarer

 1. Seved skriver:

  Noskapin, vafan, sånt skit hjälper juh inte. Pröva med hosmedicinen Cocillana-Etyfin, bra skiit :)

 2. emma skriver:

  noskapin funkar ändå förhållandevis okej.
  jag har cocillana också, men eftersom man blir dum i hela jävla huvet av den så är det inte att rekommendera när jag ska ut och köra bil ^^

 3. ann skriver:

  det kommer att vara snöfritt när det är påskäggsdax!! dvs nästa helg =)…lite tjuvstart där….

 4. emma skriver:

  sweet!
  vilka ska va med?

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress