Always Spring

Det är vår idag. Det får man väl ändå klassa det som va?

Även om fem grader inte är jättevårigt så är det tillräckligt för att snön ska smälta. Jag firar med sommarskor. Den typen skor som har uppsugningsförmåga som en Always Goodnight. Bra tänkt.

I vilket fall som helst har jag tänkt på hur provocerad jag blir av trasiga lampor på bilar. Eller inte just av själva lampan som är paj utan mer av ägaren till bilen som inte bryr sej. Ta tex en blinker som går sönder. Hur irriterande är inte det? Det gör att det blinkar dubbelt så fort. Fett irriterande och fult. Istället för att det låter tick – tick – tick – tick när man blinkar låter det ticktickticktickticktick och man vill ha ihjäl nån.

Vad som är ännu värre är dock att köra med bara en headlight. DET är pinsamt på riktigt. Och nu sitter många av er och tänker och tycker. Ovanför era huven har ni pratbubblor som säger:
- Men gud, det är ju kanske inte alltid man hinner!? Man får väl fixa det när man har vägarna förbi nånstans?
och:
- Man kanske inte har märkt det än??

Men jag är lessen, det är lite som vänsterpartiet – det är kanske bra tänkt, men det funkar inte på riktigt. Man kan inte resonera så om man har nån form av värdighet. Man ser till att ens lampor funkar. Punkt. Man har inte stora klistermärken från en bilfirma i bakrutan och klarar man inte av att backa efter backspeglarna så ser man till att lära sej det illa kvickt. Det är lite som att ha en hund, kan man inte ta hand om den på ett bra sätt ska man inte ha nån.

För er som vill läsa texten jag skrev om klistermärken från bilfirmor, så finns det här:
Svennes jävla Svennebilar!

Nuså! Nu är det dax att jobba lite igen!
Åh förresten! Mina julkaktusar hemma har tagit sej ur sina depressioner och fått blommor igen! Jag bifogar en värdelös bild.

2 kommentarer

  1. magnus skriver:

    du låter så förbannad. Hur kan du vara det efter en så underbar morgon?

  2. emma skriver:

    jag är aldrig arg! =) inte på riktgt

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress