Raggar-Ann

Jag kom precis ifrån tatueraren. Mamma med.

Det va hon som ännu en gång dekorerade sin lekamen med färg. Jag var bara där för att beskåda spektaklet. Faktiskt snyggt blev det, men man kan ju undra om det ska spåra ur nu?

När hon fyllde år fick hon en tatuering av mej, Lina och Bagge. Vi la ihop till en summa som skulle bli en bra förstatatuering i vettig size. Tyckte vi. Det ballade omedelbart ur och vår kära mor kom tillbaka med en fet jävel till överarm. Dessutom var det inte denna tatueraren vi hade köpt en tid hos! Hon blev så eager att hon inte stod ut med sej själv och drog till Falkenberg och värmde upp med en riktigt baddare. Se bild. För er stockholmare som ser lite kass och inte är så bildade inom natur kan jag meddela att det  alltså är en kvist med äppelblommor, tre humlor (jag, Lina & Bagge) och en nyckelpiga (Linas unge Mackan). Väl genomtänkt och faktiskt väldigt snygg. Det är efter denna hon erhåller namnet Raggar-Ann.

Typ en vecka efter denna överarm färdigställts blev det nästa. Hon hade, redan innan den första var klar, fällt ut sina antenner och lyckats pejla in en ny tid. Innan den ursprungliga var planerad till. En arbetskamrats son fick ge vika och hans tid tillfalla vår hungrande moder. Så idag blev nummer två klar. Se bild. Den sitter på baksidan-sidan nertill på ryggen och är stor som ett as. Och för er Stockholmare som ju har lite svårt för dethär med flora kan jag tala om att det är två rosor. Den ena är mamma och den andra pappa. Förbannat genomtänkt och med en utsökt symbolik. På väg hem stannade hon på en mc-shop och inhandlade en svart läderväst. Imorron ska vi åka och hämta hennes Chevelle och sen är resten av tiden bara en väntan på att cruisingen i Tidaholm ska gå av stapeln! ..Nä okej, det sista va inte sant.

Så vad hände med hennes födelsedagstid då? ..Ingen vet riktigt. Det är tydligen ett tag kvar tills det är dax för nummer tre. Vi väntar med spänning på hur detta ska gå. Eftersom det är långt kvar tills dess finns ju liksom risken att det inte finns nån yta kvar att fylla. För om hon ska stega på i denna takten lär ju hela hyddan va fullpackad när dagen infinner sej. Alla vet att det kommer bli ett monster av detta. Men ganska skoj! Det blir ju fint iaf!

Over.

13 kommentarer

 1. emelie skriver:

  Schnyggt Ann!

 2. emelie skriver:

  Gillar symbolitiken, hehe. Fast…vart är jag?? Fjärde barnet liksom.

 3. ann skriver:

  emelie…en sån miss!! du kan va en äppelblomma^^….och emma , nu är jag klar!!=) och nån cruising blir det inte^^

 4. emma skriver:

  klar med vad?
  du har ju en tid till? ..väl?

 5. emma skriver:

  för övrigt är cruisingen skitbra. en av grejerna jag saknar mest med tidaholm.

 6. LackeW skriver:

  De e ju en cruising i alla jävla skithåler i sverige, så nån närmare borde ni väl ha? så raggar-ann kan lufta glidartatueringen såklart

 7. emma skriver:

  eh, nej?
  dessutom är tidaholm teh bezd

 8. Kati skriver:

  jag måste säga skit snyggt!

 9. ann skriver:

  kati! tack=) …och lasse visst passar det finfint med en blixtrande toyota i en cruising…^^….det är ju en automatare så man behöver ju inte klabba med en massa växlar!!! extra frääänt!! jaaaaa emma jag har en tid till…men just nu är jag klar=)… kanske du behöver bättra till din lilla bleka ugglis?! du kan få^^

 10. Plato skriver:

  Var orolig när Kajsa sa att du gått å gjort en till tatuering Ann. Men det som jag kan se från rosorna så är dom faktist helt ok!
  Och Ann, påminn mig att ta med kamera nästa gång jag kommer till halmstad. Måste dokumentera tatueringen nr1.

  Varva ner lite nu med tatuerandet, iallafall nått år! Snart kanske det kommer en lite mer impulsiv tatuering som kommer ångras! Detta måste undvikas :D

 11. ann skriver:

  kim var lugn!! inget impulsivt här inte^^ hehe…du ska få en finfin bild… det är bara tjockishumlan som fortfarande ömsar huuuud =)annars är allt el perfecto!!

 12. Cia skriver:

  Att du redan hade gjort dem har totalt gått mitt huvud förbi,men jag har ju hört talas om att du ville göra en.

  Och att det sedan blev två är ju skithäftigt :) Bra jobbat Ann. Detta gillar jag.. Den på armen är grymt läcker. Tänkt så många små nyckelpigor det kan bli där sedan…

  jag har en på G men det kostar lite att göra den ,men den kommer någon gång… :)

  Emma när kommer din andra då? Uggla kan ju inte vara själv…

 13. emma skriver:

  det blir inget mer för mej!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress