Hummelbarnen

Tillägg till föregående inlägg.

För er som inte redan visste det, ni som inte har följt processen, så kan jag berätta att mamma satt och spånade och skissade aslänge på den där första tatueringen. Den på armen. Ända sen första början var hon fast besluten om att att vi, hennes barn, skulle få illustreras av fjärilar. Vackra, gracila och skira. In i det sista, men typ kvällen innan gör hon en fuckin kovändning och istället blev vi tre feta humlor. Det är humor! ^^ Faktiskt mycke bättre. Jag vet inte om jag hade kunnat identifiera mej riktigt med en fjäril.. Även om man kan tro det, med tanke på min ädla uppsyn och mitt värdiga sätt att föra mej.

6 kommentarer

 1. LackeW skriver:

  Jag gillar den totalt nollställda blicken, ”-jag e dum i huveeet” nynnar den för sig själv, det syns!

 2. emma skriver:

  hehe, ja ^^ tyvärr är det inte jag som har ritat den. jag önskar att det var jag..

 3. Mia skriver:

  Ååååååånej!!! Hon kommer ångra sig. Jag har en humletatuering- och hade jag fått en guldtia för varje fest jag varit på där nån vrålat ”VISA HUMLAN SÅ FÅR DU POPCORN” hade jag goddammit kunnat köpa mig en egen biodling….

 4. emma skriver:

  hon kommer inte ångra sej =)

 5. Lina skriver:

  Hmmm… Jag undrar just. Funderar på om jag inte skulle varit en stekel, Kajsa en bålgeting och du en pådding!

 6. emma skriver:

  pff… en pådding. jag om nån är ju den enda som faktiskt kan identifieras med en humla!
  och om jag inte minns fel är en bålgeting också en stekel? till och med myror är steklar!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress