Orbilife

I morse gick jag upp jättetidigt. 06:00. För att Orba.

Jag har, för er som inte redan visste det, köpt en Orbi. Short för Orbitrek. Det är alltså ett träningsredskap modellen crosstrainer. Den är väldigt söt! Dom gör reklam för den på TVShop. Kvinnor och män i spännade outfits demar.

Den är en del i mitt nya visualiserade fantastiska liv som kommer vara i gissningsvis max två veckor. Det går ut på att jag ska, helst varje morron men några gånger i veckan är också accepterat, orba innan jag åker till jobbet. Och om jag inte gör på morronen får jag göra på kvällen. Det är faktiskt en bra grej och jag är förvånad över hur bra det funkar! Än så länge. …Jag köpte den i typ onsdags. Den bor i tvättrummet och jag har lovat att jag inte ska hänga kläder över dens känselspröt. Får se hur länge det håller.

Jag inser givetvis att jag aldrig kommer kunna visa mej i samma slimmade utförande som dom i träningsvideon, men ett steg liiite längre bort ifrån min strömlinjeformade (garanterat fel ord men ni vet ju hur jag ser ut) sälhydda kanske jag kan lyckas kravla mej.

Anyways så har jag ganska snälla regler för mej själv, men jag har regler, för det måste man. Eller okej, jag har faktiskt bara en regel: 20 minuter räcker.
- Bara 20? Fan va lamt..! som Anna så uppmuntrande uttryckte det. Well, mycket möjligt, men i min värld är det helt okej med 20! Hellre lite och ofta än typ en timme och en gång i veckan bara för att jag inte tycker jag har tid. Givetvis får jag köra mer om jag vill, men då är allt över 20 bara en duktighetsbonus och risken att jag belönar mej själv med Ben&Jerrys då är relativt överhängande. 20 minuter orbing varje dag finns det liksom ingen ursäkt för att inte göra. Till och med jag själv tycker att jag snackar skit när jag försöker dra jag-har-inte-tidursäkten. Dessutom är den inte så fantastiskt skoj i längden heller, man tröttnar efter cirkus 20 min. Ännu en anledning.

Kan du inte bara gå ut och gå eller jogga som en normal människa istället för att köpa en massa skit!? tänker många nu, det vet jag. Och jag vet även att frisk luft och natur är good stuff. Filip, jag vet att du sitter där och är anti! Speciellt du! ..Filip är så sjukt neggig till min lilla Orbi att han vägrade följa med mej och hämta den. Han ville inte stödja mej i min antifriskluftskampanj. Mamma offrade sej istället. Trots att hon hade feber och vallningar och whineade hela vägen över att det var för varmt i bilen.
Men i alla fall, det fina med att ha Orbin är att man på morronen kan kliva ur sängen, borsta tänderna och sen köra! Jag behöver inte ens klä på mej! Bara påklädandet inför en morgonpromenad hade tagit mer tid än vad hela mitt halvhjärtade träningspass gör! Bra tänkt!

Nu är iaf denna arbetsdagen över. Den varade från åtta till åtta och jag har varit väldigt effektiv! Säkert orbins förtjänst! Med undantag för två timmar efter lunch. Helt värdelöst att käka en massa mat mitt på dan så. Det är ju direkt synonymt med en avlivning. Jag blir helt i koma skitlänge efter. Värdelöst. Hejdå.

7 kommentarer

 1. LackeW skriver:

  När ska du slå till på en sån ”-Electronic spasm ab-controller super muscle mechanism!!!” då? om du hänger på twins ofta så vetu vad jag menar.

  • emma skriver:

   ett såntdär elbälte som pulserar menar du? nae, ett sånt blir det inte. dom är läskiga.
   bagge föll för trycket en gång och köpte ett sånt dock! ^^

 2. Gyoni skriver:

  ..så klart

 3. Linda skriver:

  Hehe, orba! Har du sett reklamen för Zumba? Det är fan den värsta!

 4. emma skriver:

  zumba? ..hmm.. är det den där jävla fintnessdansen? som är typ som salsa fast ännu rövtråkigare?
  har inte sett nån reklamfilm dock! har du en länk? =)

 5. Gyoni skriver:

  Skriv ett nytt inlägg, orkar inte läsa det här fler gånger!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress