Have mercy!

Står i mitt nya fina kök nu. Har precis skurat den stora träskärbrädan med grovsalt två gånger.

Allt för att köttet ska trivas extra bra på den! Har blandat en honungshickorymariand och ska koka ribsen snart innan alla hungriga anländer. Till detta lyssnas det på ZZ Top. Det är bara en stor jävel till sydstatsflagga som saknas på väggen här.

Jag hade velat ha en flaggstång! Det önskar jag mej när jag fyller år! ..Eller behöver man ha tillstånd för att smälla upp en sån? Anyways, jag hade velat ha en. Då skulle jag hissat en flagga varje gång jag grillar.

Förresten. Ganska ofta på radio, jag lyssnar ju som bekant typ bara på P3, så har dom olika program där random fotfolk får frågan:

- Vilken musik hånglar du till?

Det är för övrigt en väldigt märklig fråga. Men ändå, låt säga att man faktiskt vill hångla till en speciell typ av musik. På denna frågan blir dom flesta ofta lite ställda och vet inte riktigt vad dom ska välja att svara. Så det funderas lite och sen säger dom ofta nåt i stil med ”nån go reggae kanske?”. Ofattbart. Visst, jag inser att det är olika det där med smak. Mamma gillar tex inte Hickorysmak, vilket är helt jävla skadat enligt mej, men allvarligt? Vem blir sugen av reggae?
Kom att tänka på det innan när låten ”Waitin’ for the bus” gled förbi. Om det är NÅN låt som verkligen gör jobbet måste det ju va den! DET är en sexig låt. Vi snackar liksom mer än halva inne, redan i första minuten. Have mercy!

Fotnot: Alla uttalanden grundas på min smak, inte din.

10 kommentarer

 1. Sam skriver:

  ZZ Top & Sydstatsflaggor… what the hell woman?! Varför tar du inte och flyttar till Oskarström when u’re on it!

 2. emma skriver:

  Haha! jaa det kanske man borde göra ^^

 3. Gyoni skriver:

  Haha, det här var fan ett skoj inlägg. Riktigt klockrent.
  Föreslår att vi gör oss en flaggstång i sommar å sen kan vi hissa flaggan å ha lite grillparty

 4. Nynna skriver:

  Äh… vet inte om jag tycker den är så sexig. Jag ska nog erkänna att jag faktiskt tycker att UB40 kan vara sexigt…

 5. emma skriver:

  haha! ååh, UB40 ^^ kan va okej att lyssna på men verkligen inget sexigt ;)

 6. Nisse skriver:

  Att hångla upp någon till Motorhead är alltid gottis

 7. Gyoni skriver:

  Det är bra Nisse! Du verkar veta vad en kvinna vill ha ^^

 8. Anonym skriver:

  jag tycker att du borde lyssna på p1 istället. då slipper du all skitmusik som spelas på p3 nuförtiden..det var bättre på p3 förr i tiden..

 9. kusin emeli skriver:

  kusin emeli skrev förra inlägget (inte van bloggkommenterare)

 10. emma skriver:

  hehe =) välkommen emeli!
  ja p3 var definitivt bättre förr och p1 äär rätt bra men jag får fan bryt när dom börjar snacka finska.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress