Clownfredagsmys

Idag är det fredag och det har det fanimej varit en tung dag.

Jag har gjort bra och varit ganska duktig dock tycker jag, men i lite högre takt än jag har hunnit lasta ur min skottkärra har den fyllts på från olika håll.

Kan va jobbigt ibland, men sånt får man ta. Om dom runtom en inte orkar köra allt sitt får man hjälpa till. Även om det innebär att man får springa sina rundor snabbare och det vobblar lite då och då. Och man får inte glömma att vara glad! För en positiv attityd ger en trevliga och glada medmänniskor, det hjälper ens omgivning framåt, för det vet vi. Ibland tvivlar jag dock på att det funkar och känner mej som en jävla clown istället..  Min kärra overloadade lite innan ikväll och jag fick frispel. Ber om ursäkt till er som drabbades. Mest påhoppad blev Freddy. Inte meningen.. Förlåt.  Trodde det skulle hjälpa att simma som ett svin i en timme. Men tydligen inte. Menmen! Jag är snart uppe igen!

Mitt hår, bara som en parentes, är för övrigt nästan perfekt nu. Eller ja, med mina mått mätt iaf. Det är precis så som jag vill ha det. Alltid nåt. Och jag sitter här hemma. Inte en jävel ser och snart ska jag sova och sen vakna och det kommer va bara skit kvar av det. Men det är så det funkar. Fast jag är glad åt det nu iaf. För nån dag sen funderade jag helt seriöst på att klippa en kort frisyr. Nu vet jag igen att jag inte ska göra det. Det var tur att jag inte drog ner mej själv i korthårsträsket. Hamnar man där tar man sej nog fan aldrig ur. Dessutom skulle jag se ut som en riktig hagga och ingen hade velat prata med mej.

En annan grej som jag tänkte på innan som jag blev glad över var det faktum att det inte var en käft i simhallen. Jag var HELT ensam. Det var som i nånslags film. Helt stilla. Fantastiskt. Lite som i en reklamfilm för en såndär estninsk spakryssning. Om man bortser från att tjejen i sånna reklamklipp brukar vara ungefär 20 kg lättare än jag, ha typ 40 cm längre ben utan monstervader och inga nördiga simglasögon, en skavd LOKAflaska stående vid kanten, omatchande bikinöver- och underdel och ett badlakan som det står Trevlig sommar! på med ett glas Oboj och ett paket Mariekex avbildat. Men annars var det dead on.

En annan bra grej är att jag har gjort en asbra Spotilista med bara cheeserock. Den ni. En dag kanske ni får ta del av den, men än så länge har bara Lukas och Anna får det stora nöjet. Bara sånna som jag vet kommer uppskatta den får bli delaktiga. Annars är det fuckin pearls for pigs och just det där är jag lite trött på nu.

5 kommentarer

 1. Gyoni skriver:

  haha, ”korthårsträsket”! Bäst du passar dig, även jag betvivlar att du platsar där. Bättre med långt å stripigt, då vill ju iaf folk fortfarande prata med dig ^^

 2. emma skriver:

  så väldans stripigt brukar det inte vara ju =)
  men seriöst, JAG hade sett ut som en idiot i kort hår. Med mitt bollhuve..

 3. ann skriver:

  ja…och för att inte tala om hur bolligt håret hade blivit^^…jag minns en gång en lugg…=)

 4. Gyoni skriver:

  nä ok, kanske inte stripigt i samma klass som Bert-stjärt, men ändå.
  Så du menar att du INTE ser ut som en idiot nu?

 5. emma skriver:

  du skulle sett mej i luggen som mamma snackade om. den hintade lite om hur jag skulle se ut i kort hår.
  du hade gjort en eva om du hade sett mej så.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress