Snömat

Det är fanimej mycke snö nu asså. Jag börjar bli riktigt trött på det.

Jag kommer inte ens ihåg när det var såhär sist. När det faktiskt låg kvar och framförallt – hann komma mer innan det hade smält bort. 1991? Kan det stämma?

Anyways. Idag var det tänkt att jag skulle simmat. Som varje dag den senaste tiden. Jag är liksom lite så illa tvungen nu när jag inte har vatten och kan duscha hemma. Det blir indirekt träningsplikt varje dag då. Lika bra kanske. Det brukar ju sägas att nåt ont alltid för nåt gott med sej.. typ. Men det blev ingen simning. Jag körde snö med pappa istället. Snöhelvete. Även om det var han som definitivt gjorde grovjobbet var jag för seg och kall och osugen på att dra till bassängen när det var klart. Tänkte i mitt enfald att jag ju kunde vara hemma och mysa istället.

Det hade varit en helt okej tanke OM jag hade haft vatten. Bristen på denna vätska ger en direktinsprutning av käppar i ens hjul. Matlagning, toalettbesök och diverse hygienrutiner går bort. Om jag hade satt mej i stridsgolfen och åkt in till stan och simmat när jag tänkte att jag faktiskt skulle göra det, hade jag aldrig märkt att jag var skithungrig. Jag hade kunnat tvätta mitt murkna hår och jag hade kunnat fylla min vattenflaska och dricka när jag blev törstig. Nu valde jag istället att stanna hemma och ”mysa”. Bra tänkt Emma. Tack.
Mitt tisdagsmys blev makaroner kokt i produkten av 5 liter smält snö och till det en päroncider som lämnade mej med tänder i borstbehov och en enorm kissnödighet. Dessutom blev det disk. Good times!

Imorron är det onsdag den tredje februari. Dagen då jag ska hämta min beställda och redan betalda diskmaskin. Hade jag haft vatten kanske den kunde ha kopplats in också..

7 kommentarer

 1. ann skriver:

  hehehehe……^^

 2. Kati skriver:

  Nödvändigt det känns med diskmaskin just nu då.. Hur kommer det sig att du inte har vatten? Bor du i hus elle?

 3. emma skriver:

  ja det gör jag. ett jättegammalt. rören fryser.

 4. Kati skriver:

  ahaa mindre kul.

 5. emma skriver:

  jaaa, inte så nice. men huset är mysigt! =) ni får komma på grillfest och våffelpicknick i sommar!

 6. Kati skriver:

  ja är de mysigt så spelar de ingen roll=) Ja säg bara till lilleman så kommer vi nog!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress