You wanna go boomboom?

Man möter många intressanta människor.

Nyss var det en man och hans kompanjon inne i på mitt kontor. Vi pratade om hans beställning och betalningsupplägg.

Mannen som är en svensk gubbe på runt 60 är absolut inte otrevlig egentligen. Han är ungefär 10 cm kortare än jag (jag är 1,64), lite för rund för att det ska vara hälsosamt och bär mycke parfym. En såndär tung, söt doft som likt Zyklon B fyller hela lokalen på bara nån sekund och lämnar en med tryckande huvudvärk resten av dagen. Mannens kompanjon som också är av hankön är runt 30, väldigt trevlig, prydligt klädd, ser fruktansvärt snäll ut och bryter på gissningsvis persiska.

Den äldre mannen lade fram det som ett skämt först. När han frågade vad det skulle kosta att få spendera en dag med mig. Jag skrattade och svarade att det hade blivit väääääldigt dyrt. Vi pratade lite mer om ordern och han flikade då och då in saker om vår påtänkta gemensamma dag. Hans kompanjon började skruva lite på sig han tyckte uppenbarligen att det var jobbigt när den äldre mannen försökte köpa mig.
Vi avslutade och de två reste sig för att gå. Den yngre tog några steg bortåt och inspekterade godisskålen och medan den äldre tog på sig jackan sa han med ett skrämmande allvar i rösten:
- Men du, Emma.. Tänk på det jag sa.
- ..Ursäkta?
- Det behöver inte hända nåt speciellt! Jag menar inte så! Lunch.. en promenad kanske.. och vem vet. Ja.. du vet.

Kompanjonen kommer in igen, tittar ilsket på gubben och säger:
- Sluta nu! Vi går!
- Ja,
svarar jag, jag har vad jag behöver för att skriva ihop er order nu. Och vad jag vet så är såntdär dessutom lite olagligt i Sverige va?
- Heheheh.. Mjaaah, men du är ju en mogen tjej och över 15 eller hur?
svarar han och blinkar. Meeeen å andra sidan, hehe,  känner man för nåt som är yngre än 15 är det bara att sätta sig på flyget! HÄHÄHÄ!
Kompanjonen försöker igen:
- Nejmen! Sluta!! Vi går nu!
- Javisst, vi ska gå, meeeenee.. Tänk på det. Jag har dessutom vunnit på lotto sååååee… hehe! Ha en bra dag!

Man slutar aldrig att förvånas. Dels över att vissa inte ens försöker dölja och dels över att JAG får denna typen av erbjudanden. Det är tur att jag har många män här på jobbet som kan försvara mej om det skulle krisa!

8 kommentarer

 1. Gyoni skriver:

  Hur mycket var han villig att betala för dig då?

 2. emma skriver:

  vi tog det aldrig dit du..

 3. Nisse skriver:

  du skall alltid ha en kraftig yxa med dig det är bara så,

  • emma skriver:

   nisse: jag får nog fixa en ja. typiskt.. otympligt.
   lasse: hade du sett honom hade du förstått att jag inte var så sugen.
   kati: bara hans doft fick mej att gladeligen avstå dom pengarna.

 4. LackeW skriver:

  Du skulle slagit till direkt förfan!!

 5. Kati skriver:

  Lite extra cash i plånboken är väl aldrig fel. Hah

 6. Elisabet skriver:

  Det är bättre att du löneförhandlar istället! (om du nu skulle behöva mera pengar….) Pi attan, så disgusting!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress