Twilight Zone

Nuså!  Nu har jag fått tillbaka vattnet och levnadsstandarden är top notch igen!

Det känns som att detta är en sak jag kommer få lära mej att leva med helt enkelt. Att rören som leder in aqua i mitt hem är ungefär lika grova som McDonaldssugrör och fryser när det biter till lite ute.

Igår kväll hade jag byggt ett bo i min stora nya fina röda soffa som pappa hatar. Jag hade varit duktig och burit in 10 liter snö i en hink som kunde stå och tina, in case of emergency. Berget med disk ökade i omfång varje gång jag tittade ditåt och eftersom jag levde på vattenransoner som var prioriterade endast till handtvätt och tandborstning fick jag hålla tillgodo med drycken Heineken istället. Life sux.

På TV1000 Classic visades Twilight Zonefilmen och precis när John Lithgow drar upp rullgardinen på flygplanet och möts av monstret därutanför brakar helvetet lös i hela mitt lilla hus. I alla rör överallt runtomkring mej krasar och dunkar och väser det och sen börjar vattnet forsa ur alla kranar. Men det är lugnt, jag blev inte alls rädd.. Inte alls. Jag är generellt inte känslig för läskiga scener i filmer, men om det liksom byggs på med effektfulla, ljudliga och oväntade saker i ens omgivning kan det bli lite värre.. När Jonh Lithgow möts av monstret är det för övrigt egentligen inte ens en läskig scen.

Men nu har jag vatten i alla fall! Välkommen till 2010 Emma! Tacktack. Jag firade med att gå på toa och sedan diska. Hög standard!

2 kommentarer

  1. Mia skriver:

    Ojojoj! Har inte hunnit läsa bloggar på jättejättelänge och hade alltså massor av Emma att läsa ikapp. Jag har verkligen saknat dig=)

  2. emma skriver:

    Haha! Hej Mia! Facking välkommen tillbaka ;)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress