The Pull-out

Ja, det är nog bara att inse fakta.

Nu när jag simmar igen kommer det bli en del badhusrelaterat. Ni får nog vara så goda att leva med det.

Idag fick jag den stora äran att bevittna ett genuine pull-out. I duschen. En kvinna runt de trettio slog ett slag i kvinnosaksfrågan och visade att hon var naturlig. Hon kom från simhallen, in i duschrummet. Krängde av sej sin svarta baddräkt, löste upp sin fläta i håret, särade på benen och drog ut sin väl använda tampong. Denna placerade hon sedan, inte på golvet, inte heller invirad i papper och i papperskorgen, inte lite diskret nånstans utom allas blickfång, nejdå. Hon höll den i snöret och dinglade med rak arm ner den på kakelhyllan där alla lägger sina saker medan det duschas.

Alltså, allvarligt. Jag VET att det är naturligt och kvinnligt och bara en helt vanlig sak att ha mens – men för helvete!? Get a fuckin grip! Nån måtta får det väl ändå vara? Eller?? Där låg den. Hennes använda, väl blodfyllda och uppsvällda tampong. På det blåa kaklet, i en liten vattningt rödbrunfärgad pöl och väntade på att hon skulle duscha klart så den kunde bli reglementsenligt kastad. Trodde den! Men, när det hade schamponerats och balsamerats och kammats och balsamerats igen, då var det ju såklart dax att basta. Så den förbrukade hygienprodukten fick ligga kvar ett tag till. Fresh.

Jag har inget bra avslut på denna texten. Jag lämnar det öppet.

22 kommentarer

 1. ihl skriver:

  Aaaaaaaah! Fy faaaaaaaaaaaaan!!!! Idiot!

 2. emelie skriver:

  EEUUUUUW!

 3. Kvacksalver skriver:

  USCH! Æckliga blodkroppar du delat upp inlægget med btw.

 4. emma skriver:

  ja det var rätt nasty faktiskt. jag har lite problem med konceptet mens öht, men när det slängs i ansiktet på en sådär blir det lite för mycke..

 5. LackeW skriver:

  Jag hatar dig!!!!!

 6. emma skriver:

  jasså? va det inte du som senaste vi pratade om mens sa att du hade härdats?
  ”men nu är det ju kanske så att jag har varit med om både det ena och det andra sen sist!” vill jag minnas att du ungefär sa.

 7. ann skriver:

  assså….detta är inte okej…..

 8. Gyoni skriver:

  Jag tyckte det var ett skoj inlägg, just pga att det är så jädrans äckligt och att man helt enkelt inte beter sig så.
  Skoj

 9. Kvacksalver skriver:

  Haha lääärsshaaaa ftw!

 10. LackeW skriver:

  Det har jag aldrig sagt din gris!!!

 11. emma skriver:

  DET HAR DU VISST!!

 12. Kati skriver:

  Om Lars har Härdats!? Inte en jävla chans! Han är så så jävla känslig så han Umgås nog hellre en hel kväll men sin mor än o höra ”Mens” ordet! Tror du Emma det har gått bra för mig den sista veckan o prata om mitt problem med honom??

 13. emma skriver:

  verkligen illa.

 14. Nisse skriver:

  fett fredagsmys

 15. Linda skriver:

  INTE OK!!!!

 16. emma skriver:

  inte mer än mänskligt och naturligt! tyckte hon ^^

 17. dean skriver:

  Idiotmagnet, sannerligen. Vad är det för kvarter du hänger i egentligen?
  En annan sak som är naturligt är att bajsa… Jag tror du förstå vart jag vill komma. Någon borde sagt åt den härligt frigjorda kvinnan. Vi andra här vill inte ha livmodersblod på tvålen som man ska kleta in kroppen med, skulle någon kunna ha sagt.
  Men jag skulle förstås inte ha vågat.
  Ysch!

  • emma skriver:

   Nej det var inte helt schysst det hon gjorde. Och jag borde verkligen sagt till! Men jag blev så att säga blockerad ^^

 18. Lina skriver:

  Nej, fy vad räligt. Är detta i Halmstad? Det verkar vara oroväckande freaktätt där nuförtiden. Kanske du borde börja hänga i mansduscharna? Jag tror nog att män har skumma grejer för sig där inne med. I bet alla springer runt och snärtar varandra med handdukar. Troligtvis medans några håller fast varandra i huvudet och knogas i håret och resten kastar tvålar på varandra och skriker sport…åsikter.

  • emma skriver:

   Ibland undrar man från vilka stenar folk har krupit fram under ja. Och förmodligen hade det gått mer städat till inne hos männen även det hade förekommit handdukslekar och tvåkastning.

 19. Majsan skriver:

  Lånar den med. :-)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress