Kärleksmaskinen

Annonser kan vara skoj. Eller hur?

Kärleksannonser till exempel. Dom kan vara mer skoj än andra typer av annonser. Man kan hitta dom lite överallt. Och då menar jag inte regelrätta kontaktannonser.

Mer den typen som ligger i ”Importera en fru nu! Billigt!”  Eller? Är det inte lite skoj? Och tragiskt på samma gång? Fast ändå övervägande skoj? Jag kan se männen som fastnar för detta. Det kan ni också, det vet jag. Även om ni inte vill påstå att ni är generaliserare så vet jag att alla som ser en Hitta-kärleken-i-Litauenannons tänker preciiiis samma sak.

 

Det är Jörgen, 43, från Sveg som bor med sina två katter Maja och Sixten i ett lagom litet hus byggt i gult tegel. Hans mor som är änka bor två kvarter bort. Det tycker han är bra, för då kan han titta till henne ofta. Han får lunch hos mor på tisdagar, torsdagar och lördagar. Jörgen har ett jobb på ett ställe som monterar hydraulikdelar på grävmaskiner och andra liknande stora fordon. Ett helt okej jobb som han fick strax efter han hade gått ut nian. Det är bra att han har varit där länge, då kommer ibland de nyare förmågorna och frågar honom om råd, för om nån kan så är det Jörgen. Jörgen tycker om att kunna besvara deras frågor.

En gång hade han en flickvän, Ann-Katrin, men det höll inte så länge.. Hon sa att han inte var hennes typ och en vecka senare blev hon tillsammans med Stefan istället, som hade motorcykel. Jörgen har en motorcykel också, nu. En Honda, men han kör den inte så ofta och han har aldrig varit en såndär Ladiesman direkt. Lite för blyg och för snäll för att det ska ha varit givande antagligen. Det irriterar mor ibland att han inte har någon. Hon säger åt honom att han borde gå på dansen som Folkets Hus anordnar varje sista lördag i månaden:
- Se till att skaffa dej en fru! Ut och roa dej Jörgen! säger hon. Men det blir aldrig av.

Redan när Jörgen var 20 började dessutom hans hårfäste krypa bakåt i en allt ökande takt vilket han känner inte heller är till någon fördel. Av hans rödlätta frisyr finns det numer bara kvar lite i nacken. Sitt alltmer ökande omfång borde han också göra nåt åt, det inser han och mor pratar ofta om kolesterol, men det är helt enkelt sån han alltid har varit och känner att, varför börja nu? Dessutom, om han drar upp jeansen tillräckligt högt och spänner åt sitt smala läderbälte lite hårdare där över naveln så sitter ju byxorna uppe bra.
Jörgen har inget att klaga på, men han känner ändå att han saknar nåt ibland..

För övrigt har jag sett unga kvinnor både från Ukraina och Thailand. Dom ser inte ut sådär.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress