Emma the man

Igår var jag och simmade igen.

Det kanske kan bli en riktigt bra vana av det där! Nu har jag ju tid liksom. Sjukt bra! Relief!

När jag stod i duschen kom lite fler minnen tillbaka från min simmartid i Tidaholm. Jag mindes att en av dom bästa grejerna med det hela var alla roliga upptagningar man kunde göra. Framförallt i duschrummet, det är ett fantastiskt forum! Igår, när jag stod och schamponerade utbrast den äldre kvinnan bredvid mej:

- Är det du som luktar karl?? och innan jag hann svara fortsatte hon. Tänk! När jag var i din ålder hade jag också fina bröst! Kanske lite större än dina visserligen.. Men fasta i alla fall!
Ibland träffar man på denna typen av damer. Jag är inte pryd, men jag kan väl kanske känna att det är lite generande att stå med en helt okänd kvinna och diskutera mina egna bröst. Jag svarade med ett lamt:
- Ehehe.. jasså?
- Inte som nu! NUU hänger dom ju som två kassar! Hohoho!
högljutt och fryntligt fortsatte hon. Var GLAD för dina! Dom kommer inte bli hängiga! Har man MINSTA tillstymmelse till hängighet när man är ung är det kört sen! Det säger jag dej! …Känner du till penntricket?
Och även om det är mej hon pratar med så blir ju alla runtomkring också delaktiga. Det är bra akustik, allt man säger hörs. Man är naken och alla kan se vad man pratar om och hänga med i samtalet även om dom inte pratar.
- Jaa.. jo det gör jag.
- Nå!? Du kan inte klämma en penna under bröstet va?? Eller, det ser jag ju att du inte kan!
- Heheh, nej, verkligen inte..
- BRAAAA! det finns hopp för dej! Hahahah!
- Haha! Vilken tur! ^^
- …Det är du som luktar karl va? Det doftar gott!

Jag hade råkat få med mej Freddys kombinerade schampoduschprodukt och det luktade väldigt mycke man om mej. Damen gillade uppenbarligen både mina knappt befintliga bröst och min manliga doft. Nice. Får se vad nästa simdag har att servera.

15 kommentarer

 1. Kati skriver:

  Jag stryker under oftast bara namn. Kan bli nånting mer.

 2. emma skriver:

  ahaa.. varför?

 3. Kati skriver:

  Jadu faktiskt så vet jag inte varför jag gör de. Har oftast gjort så när jag skriver namn..

 4. Gyoni skriver:

  Men åååh! Varför träffar du så mycket skoj folk när du simmar? Jag träffar bara enbenta snubbar och råfeta tanter, som INTE pratar om sina hängbröst

 5. emma skriver:

  kati: oh well, okejokej :) du har säkert dina reasons. bara jag som blir så förvirrad ^^

  anna: hehe, dom har gravitation till mej =)

 6. ann skriver:

  nååå väl!!! imorron ska vi ju på spinning…kan undra vad du drar fram där?? jag håller mej i kulisserna^^

 7. emma skriver:

  amen vi ska ju bara på basicen, där brukar inte va så mycke folk. dessutom vill du alltid sitta längst bak!

 8. Kvacksalver skriver:

  Man ska sitta længst fram.. så man slipper se alla vidrigt svettiga ryggar och pølar som bildas under gubbarna^^

 9. emma skriver:

  exakt. längst fram eller inte alls.

 10. Kvacksalver skriver:

  Haha… kom o tänka på kärringen som klagade;

  Kan du sänka airconditionen lite? Det drar!!!

  - Eh! DU drar!

 11. emma skriver:

  hon är där ibland. jag vill döda henne.
  hon är gift för övrigt.

 12. Kvacksalver skriver:

  Redan! Märkte redan från pass 1 att hon var poison!

 13. emma skriver:

  ja det med ^^

 14. emma skriver:

  Välkommen Lene-Therese! ;)
  fräsigt namn btw!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress