Könsskillnaderna – bokstavligen

För att väva vidare lite på kvinnligt och manligt i badrummet kan jag ju faktiskt ta en grej till.

Det kan eventuellt figurera generaliseringar i texten och en del kommer tycka att jag är way off, men det gör inget.

I vilket fall som helst har jag noterat att män kan vara lite nojiga ibland med det där med duschmunstycket. Ibland om jag har duschat låter jag det ligga på golvet och tänker inte jättemycke på detta. En del, framförallt män, retar sej fruktansvärt på en sån sak.
- Varför måste du lägga det på golvet?! Varför måste du överhuvudtaget ta loss det? Kan det inte bara få sitta där det ska sitta på väggen hela tiden?
Och det kan jag förklara faktiskt. Varför tjejer helst vill ta loss det från sin lilla klo för att känna att vi duschar effektivt. Sådanadär duschar som ibland finns på tex badhus, där det bara rinner uppifrån taket, är ju helt värdelösa! Det har helt enkelt med genitaliernas utformande att göra.

Kvinnor vill gärna kunna styra vattnet så att man får en rättvis underredsbehandling och känner sej ren och fräsch efteråt. Män kan ofta låta duschen sitta där den sitter och ändå komma åt. Kvinnor har inte löst hängande utanpåliggande genitalier med tillhörande hud som man kan töja och veckla ut likt vingarna på en flygekorre. Nåja, till viss del kan vi väl det, men inte riktigt på samma sätt. Vi kan inte fälla upp vårt kön på magen och på det sättet tvätta. Det kan bara män. De flesta män i alla fall.

Därav. Men givetvis ska jag försöka bättra mej och inte låta munstycket ligga på golvet efter att jag är klar. Det är ju inte så snällt.

12 kommentarer

 1. ann skriver:

  helt okej,tycker jag! dom är ju löstagbara för ett syfte =)…värdelöst med fast monterade…en riktig rysare^^

 2. emma skriver:

  ja sånna i taket är verkligen ingen hit.

 3. LackeW skriver:

  Vafan vi killar kör väl också en underredsbehandling när vi duschar! Men då sätter man fortfarande tillbaka det i klon! Den går faktiskt att skruva ner om du inte når upp, förbannade dvärg!

 4. Nisse skriver:

  Stå på händerna och duscha då

 5. emma skriver:

  linda har rätt.

  lasse har fel. varför ska man sätta den i klon om man aldrig har den där när man väl duschar?

  nisses idé är lockande men dessvärre inte fysiskt möjlig för mej ^^

 6. LackeW skriver:

  Jooo man haju 2-handsfattning när man löddrar in sig! Inte konstig att varenda brud duschar 2 timmar, vi killar e ju fan bäst på allt!

 7. emma skriver:

  killar duschar snabbare bara för att ni har en och samma produkt till allt OCH för att ni skiter i om ni blir rena eller inte. ni duschar bara för att man bör göra det.
  män har en enda produkt – dubbeldusch. goes with everything.
  medan tjejer schamponerar typ tv ggr, har ett balsam som helst ska sitta i ett tag, rakar ben, filar fötter, skrubbar hud och packar in håret och sen avslutar med en vårdande duscholja. därav tidsskillnaden.

 8. Kvacksalver skriver:

  Ae va e dethär för fitt-tvättarinlägg?! Inte ok!

 9. emma skriver:

  så känslig.

 10. LackeW skriver:

  Amen to Dubbeldusch!

 11. emma skriver:

  faktum är att jag använde nåt liknande igår efter att jag hade simmat. råkade få med mej freddys sånt komboschampoduschkräm.. Luktade väldigt mycke man efter det.
  Tyvärr får jag väl även erkänna att mitt hår blir skitbra av det.. Typiskt.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress