The seat

Det här med toalettsistsen alltså. Man kan ju bli trött för mindre.

Detta evinnerliga tjat från folk som irriterar sig på att killar inte fäller ner ringen efter att dom har kissat. Vad ääär det med er??

Det var en tjej som ringde in i radio. Dom skulle berätta om saker som dom störde sig på och hon störde ju sig nåt FRUKTANSVÄRT på sin man som inte fällde ner sitsen alltid när han hade kissat. För det var ju jättejobbigt för henne att fixa det när hon skulle in efter honom. Och dessutom gillade hon inte att ta i den.

Helt allvarligt. Jag förstår inte problemet i detta. Det finns väl ungefär hälften män och hälften kvinnor på jorden? VAD exakt är det som säger att männen ska fälla ner ringen för kvinnorna och inte kvinnorna som ska fälla upp ringen för männen? Det är ju dessutom lika äckligt för båda att ta i ringen oavsett om den ska upp eller ner. Och för den delen, om den nu är äcklig att ta i kanske man ska överväga att städa lite oftare också eller?

Men vi kan göra problemet ännu mindre, till och med eliminera det helt – varför vill man över huvudtaget att toaletten ska stå med locket öppet? Varför kan man inte bara fälla ner locket när man är klart med vad man nu har gjort? Toaletten är ju trots allt ett objekt som man kissar och bajsar i. Varför skulle man vilja låta den stå öppen så det första man se när man kliver in i badrummet är någons eventuella fartränder? Eller det behöver inte ens vara sånna. Det räcker med att den står där och gapar. Gör ett rum av ditt badrum genom att stänga locket, annars förblir det ett skyffe där du bara skiter.

Om alla bara fäller ner locket slipper folk lägga energi på att hagga om små skitsaker som huruvida ringen ska vara uppe eller nere OCH det ser mycket fräschare ut.

Jag har garanterat skrivit om detta förr, men jag gjorde det igen ändå. Sorry.

2 kommentarer

  1. Kvacksalver skriver:

    Marco gör Aldrig det. Jag dör lite varje gång!

  2. emma skriver:

    fäller han inte ner ringen?
    sluta dö för en sån fjantsak! fäll ner locket när du är klar istället!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress