Dumpmusik

Läst i vanlig svensk damtidning under personligtsidorna:

”Hej. Jag är 27 år och har varit tillsammans med min sambo i 3 år nu. Vad han inte vet är att jag faktiskt aldrig har älskat honom. Jag vet inte vad jag ska göra så nu ber jag er om hjälp. Och säg inte att jag ska prata med honom! För det vågar jag inte! Han kommer bli så lessen. Jag har funderat på att skriva ett brev. Jag började på ett i förra veckan, men det blir aldrig av att jag tar tag i det. Så nu undrar jag om ni har några tips på låtar jag kan spela när vi är hemma. Så han förstår. Låtar med ett budskap alltså.
Tack på förhand! Ni är bäst! Jag läser alla nummer!
//Hon som inte är kär i han som är kär.”

…Jag vågar inte göra slut för han skulle bli så lessen, så nu vill jag spela lite musik så han fattar istället? Good thinkin! Jag är lite lessen inomhus över att svaret var bortrivet. Det verkade ha varit ett recept på nåt filmjölksbröd precis på baksidan. Bra prioriterat.

2 kommentarer

  1. ihl skriver:

    Nä fy fan vad tragiskt! Hur konflikträdd är det tillåtet att vara? Stackars grabb!

  2. emma skriver:

    ja verkligen pinsamt! jag hoppas tidningen svarade nåt liknande din kommentar ^^

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress