The Cure

Det är sällan jag har ont i huvet, med idag! Det var nog det värsta på länge. Hell!

Kom hem och försökte mej desperat på nånslags kur. Det är inte lätt det där. När man inte är riktigt van. Jag brukar vara den som tröstar och hjälper andra i nöd.. Men idag hade jag inte ens energi att ta hand om mitt eget case.

Insåg dock att om jag skulle fått nåt gjort skulle jag bli tvungen att göra nåt åt saken. Så i samma sekund jag kom hem körde jag hela kitet. Som man bör om det är riktigt illa. No mercy. Började med att duscha och skrubba hela min hydda med en kanel/randomfrön-skrubb som allas hudar tycker är god och harmoniframkallande. La mej sen 20 minuter på spikmattan i sängen. Stekte tre lammkotletter med timjan på och åt dessa med ett stort glas vatten till. Sög i mej en Turkisk Peppar, käkade en marshmallow och avslutade med 3 Panodil Zapp. Sen blev jag frisk! Man kan ju inte säga exakt vilket av momenten som gjorde susen, men jag vill nog tro att det var hela combon!

Nu ska jag fortsätta med julmaten. Innan skiten kommer tillbaka.

cure

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress