söndag – vilodagen

Idag har jag jävlarimej varit effektiv! Det är inte ofta, men ibland så!

Tidigt som fanken vaknade jag! Och halv åtta stod jag inne på toan och borstade tänderna, påklädd och klar för att åka. Det är inte varje söndag det inträffar kan jag tala om.

Satte mej i megagolfen och drog iväg till kontoret. Käkade frukost vid datorn medan jag jobbade undan en hel hög som hade legat och väntat alldeles för länge! Klockan elva kom mamma och pappa förbi och hämtade mej. ..Pappa påpekade dock att det ju faktiskt var minst lika mycke jobb till kvar med allt det där. Allt som jag hade suttit med på lördan från ett till halv nio och idag från åtta till elva. Sweet. Men men! Antar att det är bra att bli lite nerplockad ibland så man inte drar på sej nånslags hybris.

Därefter inhandlades i princip alla julklappar. På mindre än tre timmar och på under 4 000 kr tror jag! Dessutom spenderade jag ju lite quality time med mina kära föräldrar. Nu är det bara två paket kvar att fixa, det får jag ta hand om kanske imorron på lunchen.. Jag spanade förresten på en soffa som eventuellt kunde passa i mitt lilla hem. Mamma gillade den med! Under 10 000 kr dessutom! Lite senare visade vi den även för Les Dadio. Ödmjukt lade han fram sin mening kring mitt fantastiska fynd:
-Den är ju sketful! Dendär köper du INTE. Ful färg med. ..Ja, jag kommer inte sitta i den i alla fall!

Lika bra det! Var nog tur att han sa det. Annars hade jag väl köpt den i ren impulsnöjdhet. Bra med nån som plockar ner en på jorden lite. Så man inte går där och tror nåt! ^^

Väl hemma. Två maskiner tvätt tvättad, all disk diskad. Alla paket inslagna, akvariet nystädat och nyinrett med fantastiskt vackert ankare och nya växter. Mina gamla platysar fick dessutom nya vänner i form av 6 st attraktiva guldbarber! Sweet! Gardiner uppsatta, blommor vattnade och ansade, golv dammsugna, ben rakade, hår tvättat och utväxt blekt! Nu borde jag baka bullar och testa min nya formplåt och rensa avloppet i duschen och inte minst städa själva duschkabinen.. Får se om jag pallar. Kanske kollar på en film och käkar tryffel istället ^^

I övrigt har jag ett svinfult munsår och behöver verkligen klippa mej.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress