Mörker

Tänkte prata lite om vädret. Tråkigt kan tänkas, men dock nödvändigt i dessa dunkla tider.

Helt klart på minussidan just nu är ju kylan asså. Jag brukar inte frysa men eftersom jag sitter på mitt kontor hela dagarna och kvällarna har min hjärna inte riktigt hunnit kalibrera sej efter rådande klimat.

Detta resulterar bland annat i att jag glömmer ta jacka på mej när jag åker iväg nånstans. Kommer tex alltid att tänka på det när jag svänger ut på 90-vägen mot jobbet på morronen och tänker: -Juste. Jag har ju inga kläder. Det är däääärför det är så kallt.. Fan vad det regnar! ..Hoppas inte jag krockar eller nåt så jag blir tvungen att gå ur bilen.
(Och på tal om detta finns ju mitt inlägg om saker man ska ha i bilen enligt paranoida körskollärare! För er som är sugna på lite ytterligare.)
Eller när jag efter spinningen inser att jag i halvstorm och snett regn måste gå 200 meter i ett av svett dyngblött tajt bomullslinne och ett par cykelbyxor gjorda för varmt inomhusbruk för att komma till min bil. Inte helt hundra.

En postiv grej med vädret är dock att även om det är svinkallt och allmänt omysigt just nu så är det ju faktiskt ännu inte minusgrader. Dvs ingen is och ingen snö och inga vinterhjul. Det är bra. Jag hoppas det fortsätter såhär tills det blir vår och sen kan sommaren hooka på direkt. Hellre skitväder och plusgrader än snö och is och vinterhjul som man ändå bara använder under två veckor på året. Oavsett vilket vill man ju ändå vara inomhus liksom. Kan man lika gärna sitta i soffan med datorn i knäet och lyssna på The Commodores eller nåt annat som känns passande. Stuck on you! I’ve got this feeling down deep in my soul that i just can’t looooose!

Och på tal om skitväder, en annan sak jag tänkte ta upp är dethär med sushirestauranginvasionen i Halmstad. För ett par år sen fanns typ två, nu öppnar dom överallt! Nu finns det.. hmm.. snart sju! Insane! Liksom okej, att sushi är gott och så, men man undrar ju lite hur det ska tänkas funka i längden. Jag ger den jag och Eva var på idag, den nyaste, ett halvår. MAX! Kan det inte öppna en riktig indisk restaurang istället? Det är ju på riktigt nåt som fattas i denna stan! Och då menar jag inte nåt mainstream jävla asiatiskt hak som har thai- kina- OCH indisk mat. Det ska vara en med bara indiskt käk. Ett ställe som drivs av indier också! Inget halvtattigt skit.

sus

15 kommentarer

 1. ann skriver:

  hell yes!!!!! det är exakt vad denna stan behöver^^

 2. emma skriver:

  precis som den vi käkade på i oslo. med sånt gott nanbröd med frukt i.

 3. emelie skriver:

  Asså, Jewel of India!! Så jävla sketagott. Tänkte på det nanbrödet direkt när jag läste detta.

 4. Gyoni skriver:

  Hatar bröd med frukt i. Blä.
  Skriv mer om bönder, det var kul! Leta reda på fler miserabla familjer att håna!

 5. emma skriver:

  mli: helt fruktansvärt. jag kan känna ibland att det hade varit värt att åka dit och käka och dra hem direkt sen igen.

  anna: amen nanbröd kan inte räknas in som ”bröd”, det är inte riktigt samma sak ju..
  hmm.. jag har inte sett nåt miserabelt ännu =/ du får inte säga så, jag får prestationsångest.

 6. emelie skriver:

  Måste fan gå dit snart asssss

 7. dean skriver:

  är indisk mat den senaste trenden eller?
  om du har läst senaste numret av entré så är det hur mågna som helst som snackar om bristen på indiska restauranger.
  men jag håller med, indiskt vore fett, lite jävla variation och nytänkande skulle ju inte skada i Straw city.
  eller… så öppnar vi en ny frisersalong. (såg en ny sist jag var hemma. snart smäller jag av. detta är surrealistiskt.)

 8. emma skriver:

  oj, nej det har jag inte sett! det öppnar fan nya frisörer varje dag…

 9. emelie skriver:

  Jag var där igår Emma. FY FAN VA GOTT DET ÄR!!!

 10. emma skriver:

  nu hatar jag dej lite.

 11. emma skriver:

  vad åt du?

 12. emma skriver:

  eller nej! säg inte! jag vill inte veta!

 13. emelie skriver:

  hehe

 14. emelie skriver:

  Det var så gott så jag var tvungen att gå dit idag igen, hehehehe:)

 15. emma skriver:

  ååååh! men lägg aaaaaav!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress