Note to self:

Emma, det är viktigt att du verkligen lyssnar nu för detta är fakta och muy importante. När du blir sugen på pizza är det bara din hjärna som testar dej. Du vet att du tycker det är väldigt gott MEN att du mår jättedåligt efteråt. Du vet detta!

qp2Och när du blir sugen på hamburgare från typ McDonalds, Max eller BurgerKing (fast BK är inte riktigt lika illa om man jämför de tre) är det ännu viktigare att du inte faller för det trycket. För du VET att om du mår kass av pizza är det INGENTING mot hur du mår av den typen av skitmat! Om en pizza är ett stearinljus som har vält och råkat bränna upp lite av en gardin innan det hinner släckas så är ett meal från något av nämnda snabbmatställen att likna med en napalmutrotad regnskog. Och detta vet du även om din reptilhjärna just i stundens extas och hunger och sugenhet väljer att tränga undan detta faktum. Du blir kass i typ två dar! Och du får finnar och flottig hy och kass andedräkt och mage. Du  känner dej ful och motbjudande!

D-E-T  Ä-R  I-N-T-E  V-Ä-R-T   D-E-T!

4 kommentarer

 1. dean skriver:

  och det är väl därför du äter sushi istället?

 2. emma skriver:

  man kan ju tycka det, men inte alltid. ibland droppar min mentala styrka.

 3. /b skriver:

  HamburgAre är rätt gott. Särskil bk med mycket mayo blev lite sugen

 4. emma skriver:

  ..bertil, du skriver som om du vore full. är du lite dragen månne? ^^
  men jag håller med. bk är gött. men det måste va bacon i också. och milkshake till.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress