Fula bröst

Eva sitter och läser min gamla blogg. Hon har läst tillbaka till början av 2005 nu. Känns lite psychovarning, men ibland kommer hon med tankar och synpunkter. Vi pratade till exempel om det där som Samuel och jag diskuterade för x antal år sen. Om komplimanger. Hur förvånansvärt träffsäkert det kan vara..

För er som inte orkar leta så kommer inlägget här! Lite bloggåtervinning igen.

———————————————

Fula bröst
Skrivet:  7 november 2005  kl. 20:13

Min kompis Samuel har lärt mej många bra saker om män. Bland annat att ”Åh vilka söta små händer du har!” inte tas som en komplimang om man säger detta till en man. Det kom som en chock för mej. Hur kan man inte vilja ha söta händer?? Han sa att det var ungefär som att säga ”Fan va fula bröst du har” till en kvinna. Jag blev tvungen att be om ursäkt och ta tillbaka det jag hade sagt till Dan om hans händer. Det var pinsamt.

Men sen lärde jag i min tur Samuel att man INTE ska säga saker som (och detta är citat)”Shit vilken grov hud du har!” eller ”Asså, du har typ större fötter än min farsa!” till en kvinna. Det är faktiskt minst lika illa!

Alltså. Tumregel: Det som är komplimanger för en kvinna är ofta förolämpningar för en man och tvärtom då..

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress