Alla känslorna

rabbit1Samtal:

-Nej, men det var en sjukt skum känsla. Nåt man liksom inte gärna vill uppleva igen. Ungefär som när man går förbi den öppna altandörren iklädd BARA ett linne. Med en dildo i näven.. och upptäcker att grannen och hans vänner står precis utanför och kollar på en.

(Ed. 19:43. Jaaa, det var jag som sa det. Sluta fråga det nu.)

En ensam kommentar

  1. Cia skriver:

    haha mm så kan det gå !eller när den ramlar ur väskan när man kliver ur bilden och rullar under bilen! Fan i helvete hur ska jag nu göra den ligger så dumt att jag inte nå den! Grannen tittar ut och undra vad har du tappat? ska jag hjälpa dig:) nej nej detta klara jag själv! snabbt in i bilen igen och kör fram , vem står inte där då! Grannen! Jaha det var den här du tappade och tar upp den och ler så gulligt:) Shit…. tagen på bar gärning…

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress