Runkresor

kokosnottiEn smart grej.

När man gick i ungefär sjuan hade man biologi i skolan. På ett fåtal av dessa lektioner riktades uppmräksamheten mot den mänskliga reproduktionen.

Läraren Kjell berättade om hur en  kvinna och en man parar sej och vi lyssnade och fnissade. För att vi skulle förstå de olika ställningarnas värde och egenskaper tog han sina och sin frus egna privata upplevelser som konkreta exempel. Då fnissade vi inte lika mycke.. Men anyways! Han förklarade också hur kroppen stänger av vissa behov under sexakten. Om man tex är kissnödig kopplas det bort och man kan koncentrera sej på vidareförandet av sina starka gener. Det är därför, om det har juckats ganska länge, man är pissnödig som ett as när man är klar sen. Eftersom allting kopplas på igen då.

Så nu till min smarta grej! Jag kom på denna geniala teori när jag satt i min snygga bil, påväg hem från min snygga pojkvän. Jag hade precis stannat på Time i Skeppshult och kissat och kom att tänka på alla som sitter i sina bilar och kör jättelångt och behöver gå på toa. Dom sitter och håller sej och lider och i förlängningen blir dom irriterade på varann och börjar kivas bara för att deras blåsa jävlas med kupéfriden.

Så tänk om man kunde koppla bort nödigheten tills man var framme vid nästa mack! Vilka problem det skulle lösa!

Och det KAN man ju! För Kjell lärde ju oss att hjärnan uppenbarligen klipper just dessa bitar vid den sexuella upphetsningen. Så om man sitter där i sin bil och känner att det börjar rinna till så är det bara att köra en stilla runk! Lite sådär lagom i kanske sju mil tills man är framme. Och sen när man ser macken närma sej är det bara att lägga av så blir man nödig igen! Smart va?

Jag inser att detta kanske är helt hållbart om man sitter som en hel familj i sin Volvo påväg mot Legoland och att det förmodligen är enklare för män än för kvinnor.. Såvida hon inte har kjol då.. Men mitt koncept här är fortfarande i utvecklingsstadiet! Har inte heller testat min egen teori så jag efterfrågar människor med erfarenhet. Funkar det? ..Det borde funka.

10 kommentarer

 1. Freddan skriver:

  du borde bli hjärnkirurg

 2. emma skriver:

  a jag är rätt skillad på att tänka ibland!

 3. dean skriver:

  jag vill dock tillägga att det finns en risk att idén om de avstängda funktionerna kanske inte fungerar på alla. så vitt jag förstår sker en viss avslappning vid/efter klimax, och den risken skulle inte jag vilja ta. man kan aldrig veta säkert med någonting. mitt tips som amatörläkare är därför: uppsök toalett.

 4. LackeW skriver:

  Vafan snackar du om?!?

 5. emma skriver:

  vad var det du inte fattade nu då?

 6. Lina skriver:

  Kanske om du hade uppfunnit någon sorts underkläder med vibratorfunktion i unisexmodell? Som alla tar på sig när bilfärden börjar? Och så kan man bara starta dom när man blir nödig.

 7. Lina skriver:

  Men de måste väl vara lite halvobekväma samtidigt, så att man lyckas hålla sig road av dom i några timmar, hehe! Och de kunde ha en laddare i cigarettändaruttaget i bilen så de inte behöver gå på batteri kanske?

 8. emma skriver:

  ja det är ju en bra grej! roadundies!

 9. eva skriver:

  amen är det inte lite svårt att bli upphetsad om man redan är kissnödig?
  fail…

 10. emma skriver:

  nää, jag tror det funkar.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress