Marlboromamman

frokenOch för er som har längtat så har vi nu ett nytt avsnitt av Upptagningar på Maxi! Denna lilla godbit plockades upp i förra veckan. Mycket nöje.

En mamma och hennes son och hans kompis går omkring. Mamman som är runt 35, smal som ett streck, har lite för korta jeans och ett oförskämt snyggt blont tjockt hår plockar stora lila plommon i en påse. Pojkarna som gissningsvis kan gå i ungefär 2:an på lågstadiet härjar omkring vid josen.

Efter ett litet tag har jag plockat ihop en säck poatis, två förpackningar sallad och en kruka thaibasilika och är påväg bort mot min vagn, när jag plötsligt blir nära på nersprungen av småkillarna!

De skenar bort till mamman och sonen kastar sej om hennes ben.
-Menherreguud! Ta det lugnt ni två! Det finns faktiskt annat folk här inne!
Sonen klamrar sej likt en skrämd koala runt hennes vänstra lår och säger med gråten i halsen att:
-Jeremy säger att fröken har sagt att man DÖR om man röker! ..Mamma DU röker ju! Och pappa MED!!
Modern harklar sej och svarar som vilken vis äldre som helst:
-Jaa… men det är inte så farligt. Sluta nu.
-Men Jeremy sa att det var JÄTTEFARLIGT och att man kunde DÖÖ!! Mamma du måste SLUTA RÖKA!!
-Nu! ..lugnar du ner dej Joel, säger hon med en bestämd röst och spänner blicken i honom medan hennes händer bänder loss hans armar från insidan av sitt lår.
-MEN MAMMA MAN KAN DÖ!!  …Man DÖR om man rökar!! Ni måste sluta!! fortsätter lille Joel väldigt upprört medan Jeremy står på håll och ser lite vilsen ut. Så som man kände sej när ens kompis fick skäll av sina föräldrar och man tvingades se på. Vi vet att att det inte var nån hit direkt.
-Lugna ner dej nu! Hör du det?? Nu går ni och hämtar ett paket Frosties så lovar jag att ringa och prata med fröken sen när vi kommer hem.

Joel och Jeremy lommar iväg mot flingavdelningen. Mamman griper en påse äpplen och lägger denna i sin vagn samtidigt som åskmolnet ovanför hennes huvud sprakar och mullrar oroväckande. ..Spännande. It’s a storm comin up för killarnas stackars fröken. Hon ska nog fanimej få sina fiskar varma för idiotin hon kläckte ur sej om rökning minsann. Hon ska jävlarimej få sej ett samtal sen på kvällskvisten och få reda på att hon inte ska uppfostra andras barn! Det ska hon allt! Sätta griller i deras huvuden sådär..

9 kommentarer

 1. dean skriver:

  haha! jobbigt läge. för alla inblandade.

 2. dean skriver:

  och jag undrar varför jag aldrig lyssnar av nåt intressant när jag går och handlar. men det kan förstås bero på att jag går i min egen ipod-värld och försöker organisera alla inköp.

 3. emma skriver:

  sjukt pinsam mamma.

  kan vara det ja =) du får utveckla dina känselspröt ^^

 4. Torsten skriver:

  vad är det bild på för någe?

 5. emma skriver:

  rök?

 6. Torsten skriver:

  vad för sorts rök?

 7. Lina skriver:

  Den typen av rök kallas ”Djinn”.

 8. Lina skriver:

  ”Persisk Djinn”

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress