Fiskis II

Såg förresten nu när jag loggade in att det förra inlägget var mitt 400:e sen denna lilla bloggens födelse! Sweet! Jag firar med en burk fiskbullar!

OCH på tal om fiskbullar, observera den snygga övergången, minns ni damen på Maxi? Hon som luktade gammal fiskbulleburk från sina mer privata regioner? Om ni inte gör det så kan man läsa om henne -här-

Nu finns det i alla fall en sån på spinningen också. Och eftersom kroppsdofter är en outtömlig källa till bloggmaterial tänker jag berätta lite om henne. Det är en kvinna runt de 30 som håller till på cykeln snett framför mej ibland. Och det är ingen grann timme man har utstakad när man sitter där och slötrampar, väntar på att alla ska komma tillrätta och passet starta.. När man ser henne stega in genom dörren och drabba ovannämnda cykel. Hur hon omsluter den smala sadeln med sin omfångsrika bakdel. Därmed absolut inte sagt att jag själv inte har en fet röv! För det har jag! Men nu handlade det ju inte om mej. Det handlade om hennes odör och folks närhet till den.

Givetvis får man ta det där med lukterna om man väljer att hålla på med spinning, det inser jag ju och det är ett aktivt val jag har gjort. Men ibland kan jag verkligen ifrågasätta om det kanske handlar lite om snålhet? Att folk är uppfostrade till sparsamhet så att säga. Dom lever med orden ”jag jobbar helst full!” i sak av tvättmaskin. Inte förrän man har ett ordentligt lass tvätt att mata den med är det okej att sätta igång en maskin. För då blir det resursslöseri. Så när man kommer hem från sin spinning där man har suttit och tryckt sitt svettiga kön mot en sadel som så många andra har gjort exakt samma sak mot, då har man bara ett linne, en sportbh, ett par trosor, ett par strumpor och ett par knälånga tajts att tvätta! Av dessa 5 små plagg är två dessutom vita! Ännu mindre tvätt!
Så man kanske tänker att man nog kan använda dom ett träningspass till.. Och då blir man helt plötsligt den som är den med lukten. Men vissa kanske föredrar det hellre än att tvätta i onödan. Personligen existerar inte det på min karta. Om jag så ska köra en maskin med ett par cykelbyxor i, so be it!

Åter: Det är helt okej så länge som man sitter ner, men det gör man ju som bekant långt ifrån hela tiden. Och jag tycker verkligen synd om den mannen som brukar vara rakt bakom fiskbullekvinnan! När man står upp har man ju mer eller mindre näsan i  den uppochnerguppande röven framför! ..Förutsatt att man inte placerar sej taktiskt och genomtänkt som jag. Då slipper man det där. Alternativt första raden, men då får man leva med vetskapen om att man har någons ansikte nästan läskigt nära ens sköte under hela passet sen med. Och frågan är ju om det är värt det asså..

Cyklarna står tätt! Men förhoppningsvis är det inte så många som analyserar sånthär. Hade dom gjort det hade det väl slutat i handgemäng om min cykel. Jag borde inte plantera sånnahär från i folks hjärnor..

6 kommentarer

 1. Lina skriver:

  Det värsta är ändå att hamna jämte en sådan person när man ska äta! Speciellt om det man ska äta redan är lite mystiskt, och som kräver god koncentration för att få ner utan problem. Typ leverpastej. Eller skinka på en macka.(I Sverige är förövrigt skinka på en macka mycket gott, men i Norge är det lite… mystiskt).

 2. emma skriver:

  det luktar alltså från deras underliv när dom sitter? på en stol? med de privatare regioner ändå relativt långt ifrån ditt ansikte?

 3. Lina skriver:

  Nej. Eller det vet jag inte… Det är lite mer Overall Smell tror jag. Som att man duchat och tvättat håret, men aldrig tvättat sin cardigan.

 4. emma skriver:

  blää

 5. LackeW skriver:

  ..Är detta ett problem alltså? när jag splade hockey brukade vi tävla om vem som kunde använda sin a strumpor och t-shirts längst innan man var tvungen att tvätta dom, tillslut kunde man ju bryta av tygbitar…

 6. emma skriver:

  sjukt äckligt!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress