eat no evil


Okej. Det är många av er nu som har fått höra det från andra så jag antar att det börjar bli time to tell. Jag hade tänkt hålla det hemligt tills allt var över, men det verkar inte funka.

Folk hör av sej från alla håll och undrar om jag lever. Jag tackar för omtanken och låter här meddela att jag mår bra, fast jag är lite hungrig. Heheheh! ^^Ni behöver iiinte vara oroliga.

Okej. Briefing då. Jag går på svältdiet, som han kallar det, homeopaten som har satt mej på detta. Eller satt och satt, han berättade om konceptet och sa att det skulle fixa till min obalans i hormoner och värden. Men jag ”skulle inte känna mej tvingad!” det var ”bara om jag ville!”. Sagt väldigt uppmuntrande och vänligt och ihop med en blick som sa ”Men om du inte gör detta är du ju  helt jävla lobbad i huvet och en riktig quitter som likagärna kan lägga ner…”
Syftet är alltså inte bantning/viktminskning. Nejdånejdå. Utan att min hjärna ska vakna till liv. Den är ju lite trög som många har konstaterat sedan länge. Min hypofys är lat, för att förklara det kort, och nu ska den chockas igång. Därför har jag omskolats till en top of the line flagellant!


[recept borttaget]

Thats it. Inget mer. Och jag klarar mej förvånansvärt bra faktiskt! Jag var totalt inställd på att jag skulle avlida, men tydligen inte! Jag har stått ut i några dagar nu faktiskt! Men det ÄR fruktansvärt. Speciellt om man heter Emma och tycker om food. Den yttersta formen av tortyr. Och dom första dagarna var dagarna från helvetet. På riktigt. Jag var övertygad om att träkavajen var ett faktum redan den första förmiddagen.
Minst tio dagar ska jag leva på detta, sen får jag börja äta sallad. Och då snackar vi inte sallader med massa kyckling och räkor å sånt i. Bara sallad. Jag hoppas VERKLIGEN att det ger nåt resultat annars ska jag fanimej stämma den där doktorn, för detta är det värsta jag har varit med om tror jag! Helst vill han att jag ska träna flera dagar i veckan också. Men nån jävla måtta får det ju vara. Dessutom – när hade han tänkt att jag skulle ha tid med det? Knappats på vardagarna iaf och på helgen tränar jag ju redan..

Anyways så har folk i min närhet lite svårt att fatta att jag inte får äta eller dricka NÅNTING utöver detta. Alla försöker med allt, i all välmening alldeles säkert, men dock..

Mamma: -Te kan du ju dricka! Örtte.
Jag: -Nej. Jag får inte äta eller dricka nåt utöver det han har sagt.
Mamma: -Men om du äter ett rårivet äppel då?
Jag: -Nej. Inget annat.
Mamma: -..Morötter?
Jag: -Nej.
Mamma: -..Rivna morötter?
Jag: -…

Pappa: -Meh..! Du kan ju inte va här om du inte ska äta! Du kommer ju DÖÖ när du ser vad vi äter! ..Du kan ju inte äta bara det där!?
Jag: -Jo, jag får inte äta nåt annat till lunch.
Pappa: -Amenvafaan..! Vi kan ju inte sitta här å käka och du bara kollar på ju.
Jag: -Men jag ska inte kolla på, jag ska äta min soppa.
Pappa: -Naaaaaeeee..! Du kan väl äta ETT revben i alla fall!?
Jag: -Nejnejnej.
Pappa: -Jomenallvarligt. ..LITE rev får du ju faktiskt äta!
Jag: -Men det är väl klart jag inte kan. Då får jag ju börja om med skiten igen!

Och morfar försökte inte med nånting alls. Han bara hånskrattade åt mej, påminde mej om att jag faktiskt var den i släkten som kallas för Ätran av en riktigt anledning och utgick stenhårt ifrån att jag inte skulle hålla en enda dag.

Revben är för övrigt det bästa jag vet. Det är det yttersta karaktärs- och diciplinprovet att sätta mej framför 3 stora tråg med nygrillade revben och behöva se mina tre arbetskamrater äta upp dom. Liiiiiiiid! Men jag överlevde. Får se hur det går imorron.

Nähepp! Nu är det dax för kvällsmatsbuljongen. det var ju trots allt 8 timmar sen jag åt min Varma Koppen..  Jippii! Food!
jag längtar till imorron, då får jag dricka ananasjos! ^^

15 kommentarer

 1. Filip skriver:

  Var det inte det här receptet som va hemligt? För att inte nån fjortis men anorektiska anlag skulle få tag i det.

 2. emma skriver:

  jo, kanske lite.
  jag får ta bort inlägget efter nån vecka =)

 3. dean skriver:

  det glädjer mig att du har talat med en läkare, jag oroade mig lite för att du kanske drabbats av plötslig ätstörning med målet att se ut som ett skelett.
  ska din hjärna alltså bli smartare av det här? coolt. jag vill också äta smartdiet.

 4. Johanna skriver:

  Oh Merde! Det verkar ju skitjobbigt. Hm… fast ganska mycket mat för en igelkott. Om man ser det så.

  Skönt att du får stöd hemifrån… hehe.

 5. emma skriver:

  hilda: hehe, tack för omtanken ^^ men grejen är inte att jag ska bli smartare. det är för att min hypofys ska börja skicka ut signaler till sköldkörteln och levern ska rätta in sej i ledet osv. min intelligens är flawless redan ju ^^

  johanna: sjukt jobbigt är det ja. idag har det varit en såndär extra tung dag. men visst, alot of food för en iglis ^^

 6. /b skriver:

  det låter faan inte klokt… fast det kan ju funka… och ska nån klara det så är det väl du…

 7. emma skriver:

  hehehe. aovesst. tack för stödet bertil ^^

 8. Anja skriver:

  nu är jag sjukt nyfiken på om du klarar det! :)

 9. emma skriver:

  ja nu vet så jävla många om det också så nu får jag ju se till att klara det.

 10. Linda skriver:

  Fy faan, jag hade dött alltså! Men shit, du är grym som har klarat det så länge.. då klarar du säkert resten med. Det kanske inte är rätt tider att hänga i Fammarp då? Hehe. ”Får man ta lite till?”

 11. emma skriver:

  det är absolut inte rätt tider att åka dit nej ^^
  men å andra sidan är det aldrig rätt tid för nåt sånthär om man är militanta, frekvetna restaurangbesökare som jag och f..

 12. LackeW skriver:

  Jag tror fortfarande det är efter dom drog ur dig ur Ann med sugpropp, dom måste ha pajjat nåt då! Det är bananskallens fel!

 13. emma skriver:

  most likely faktiskt.

 14. Lina skriver:

  Hehe, den där kommentaren låter verkligen som honom, morfar alltså. Hehe, eller ”Moèfa” som Dominic kallar honom och är väldigt imponerad av hur afrikansk Halmstaddialekten är ibland.

 15. Rymd (pingvin) skriver:

  Eller så kan du när tålamoder tryter göra som jag: ta en extra titt på kaftaner och tänka att det nog ändå är insidan som räknas och att kaftaner nog finns i många personlighetframhävande färger….

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress