Murmlis

Jajjemen, idag har det  hittills faktiskt varit en ganska kass dag.

Till att börja med så har jag ju haft helt jävla sneseglat tidspersepktiv hela denna veckan. Har tyckt att alla dagar har känts som fredag. Gött kan man tycka och visst, till en början ja. I ett par dar. Sen blir man ju bara förbannad av att inse att det inte alls stämmer. Har känt mej som Bill Murray i Groundhog day hela veckan.. Får se hur det går med kvällen och helgen.

Idag är det fredag på riktigt och lätt veckans sämsta dag this far. Gick ut stenhårt med att få en kallelse till kvinnokliniken igen. Uppföljning nummer typ 167 i caset cellförändningsprovtagningar och gråa odefinierbara svar. Alltid uppfriskande och skoj. Sen har dagen följt i liknande anda. Jag behöver inte rabbla allt.

Meeeen jag ska inte heller säga att det har varit helt värdelöst. Det kunde ju givetvis varit värre. Det har självklart vävts in ljusglimtar här och där. Lunchen var ju tex god. Kökskniven som pappa hade slipat åt mej var väldigt vass och bra trots att den är low quality crap. Det var mysig dimma ute imorse. Inga överdrivet arga människor har ringt. Ganska många trevliga människor har ringt. Jag såg en söt hund med stor nos.. och nu är det nästan sol faktiskt. Trots att det skulle regna. Ni ser.. Not so bad.

Men dock. För att tjura lite liksom. Idag har varit så som många beskriver att dom upplever måndagen. Jag brukar dock inte ha några problem med måndagar..
Ps. Fan vad värdelöst det där P3 Apelsin är. Ds.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress