Hearts

I dag är det Alla Hjärtans Dag.

En dag som alla andra faktiskt. Även om man inte kan tro det. Även om man som enfaldig svensk inbillar sej blommor och såntdär.
Själv har jag har jobbat hela dan, impregnerat mej i Gullfiberspån och käkat spagetti med konservtonfisk, zappat på tvn i en timme.
Tände visserligen sjuka mängder ljus överallt eftersom här var sketakallt inne och jag frös. Det blev mysigt och stämningsfullt och jag åt upp dom sista kanelbullarna. Ett steg i rätt riktigt dagen till ära kan man ju faktiskt tycka! Efter en tid övergick mysigheten dock i jobbighet och jag fick en tryckande huvudvärk när ljusen hade käkat upp allt syre i hela huset och höjt temperaturen till gissningsvis runt 65 ºC. Dessutom åstadkom bullarna en stadig halsbränna.
Anyways, nu är klockan 22.oo så jag tar en dubbel Samarin och går och lägger mej.

Godnatt readers.Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress