Blodsug.

På request igen klipper jag in en ganska gammalt inlägg. Det om tjejen med mens på Meddo ni vet..

BLODIGA BINDOR & SKAM

Skrivet:  22 november 2006  kl. 17:23

Jaaa. Idag har jag en såndär toaletthistoria igen. Tyvärr. Men jag blev inte utskälld denna gången. Det var värre. Egentligen. Eller nää, kanske inte, men detta var mer tragiskt.

Jag skulle sola så jag åkte till Meddo. Innan jag skulle börja sola så ville jag tvätta av mej lite smink, för det är ju inte bra att ha i nyllet när man väl ligger där. För det vet ju aaalla. Så jag öppnar dörren till toan. Eller snarare, jag sliter upp dörren till toan. Av nån outgrundlig anledning sliter jag upp dörren.
Och där inne sitter en liten tjej på kanske 13 år. Och hon är i full färd med att byta binda. Hon har precis fått loss den från trosorna och håller den mellan tummen och pekfingret vänd mot mej framför sej.

Och tiden stannar.

Jag ser på henne.

Hon ser på mej.

Jag ser på bindan

Hon ser på bindan och sen på mej igen.

Och det blev en såndär situation som man kan få illustrerad för sej i filmer med att allting rör sej väldigt långsamt samtidigt som en klocka tickar högt i bakgrunden.

tick-tick-tick-tick-tick-tick

Förmodligen gick det hela blixtsnabbt, det var säkert över på en sekund eller nåt. Men det kändes som tio minuter. Minst! I alla fall så vaknar jag till liv där jag står gapande, med dörrhantaget i ena näven, min gröna ansiktstvätt från BodyShop i den andra och stirrandes på den lilla tjejen och hennes blodiga binda. Jag stänger dörren fort. Och sen lutar jag mej mot den och säger:
-Faaaan asså.. Förlåt! och hör hur hon harklar sej och svarar:
-Det.. gör inget..
Det gör inget, my ass. Fyfan asså! Den stackars lilla tjejen är ju damaged for life på grund av mej där! Eller okej, det var väl lite hennes fel med eftersom hon uppenbarligen hade glömt att låsa men jag kände mej verkligenverkligen som en skurk.
Och i normala fall hade jag kanske skrattat lite åt detta. Det hade räckt med att hon hade varit nårra år äldre. Då hade det inte alls varit lika farligt. Men nu var det bara en liten tjej. Med mens och bökiga bindor som hon säkert inte alls gillade. Jag fick ont i hjärtat!

Och för övrigt vill jag än en gång understryka hur mycke jag hatar bindor. Och jag kan inte fatta hur man kan använda det! (men hon var ju bara en liten tjej.. Så det är okej i hennes fall)

17 kommentarer

 1. Linda L skriver:

  Hehe, kul historia! Jag fattar inte heller det här med bindor. Och att de i reklamer försöker få dem att framstå som bekväma. USCH!

 2. emma skriver:

  ja jag vet! helt kass!

 3. Paulina skriver:

  Hahahaha :D så roooligt :D Stackars liten :D
  Du har aldrig funderat på att du typ ryckte upp även låset :O
  För när Annie öppnade för mig på toa en gång så HADE jag faktiskt låst..:P Men i hennes ryckande och slitande fick hon upp låset :P Nu satt jag i och för sig inte som tjejen i detta fall, men iaf :P

 4. emma skriver:

  nää, det var verkligen inte låst. dörren gick inte att låsa faktiskt, det noterade jag sen när jag skulle in där =) låset va helt kocko..

 5. ann skriver:

  ha!hon fick säkert den värsta chocken av ditt gröna nylle! jag har sett det! ….spoookyy..

 6. emma skriver:

  jag hade inte grönt nylle! jag SKULLE tvätta mej, jag hade ju liksom inte börjat utanför toan..

 7. Josefine skriver:

  ooooooooohhhhh,,, detta var bara hemskt,, jag får ont i hjärtat!!!! Gud va hemskt!

 8. Lina skriver:

  haha! kul om du hade börjat utanför! hahahah!

 9. Lina skriver:

  …men stackars heeennee… ååå. Du borde skämmas!

 10. Kajsa skriver:

  Ehhh…Jag har varit med om en värre!

  Jeff, Lollo (hans mamma), Manne (mammans sambo) och jag skulle äta lunch på en kinarestaurang förra helgen. Vi beställer mat, jag är ashungrig och drar in på toan för att inget ska störa mig under den goda lunchen. Okej?

  Jag öppnar dörren till toan. Det första jag hör är någon skrika ”oohh noooo, nooo-noo!!”. Det första jag Ser är en 80-årig gammal rynkig kinesröv som står framför speglen (ser även spegelbilden) jämte står en typ 20-årig kines och hjälper den gamla jäveln med det hon håller på med(?). Jag drar ut snabbt som fan medans den unge kinesen skriker. Efter några minuter försöker jag mig på toan igen. Det var då fick jag svar på vad dom höll på med. Dom bytte gamlingens binda. Den låg i papperskorgen röd och fin:)

  God lunch! :)

 11. emma skriver:

  ..har man mens om man är 80 år?

 12. Kajsa skriver:

  Ja, antagligen. Jag sa bara att röven var 80. Själva kinesen var kanske 50 då.. hehe! annars så kanske hon hade ett sår i vaginan som blödde. Vad vet jag. Vill inte veta.

 13. emma skriver:

  nej inte jag heller.

 14. filip skriver:

  blää

 15. Majsan skriver:

  Stackars liten! Jag lånar till http://www.SyltiTratten.se och tack för tips & besök Emma. :-)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress