En blåmans avkomma

Citat:

[läses med kärringröst och stockholms-söderdialekt]
-Ja men veeet du?? Min systerdotter har fått en dotter nu. Hon är bara en vecka gammal och ser ut som en riktig liten apa! Ja jag säger då det..
-…
-Ja, man vet ju inte om man ska skratta eller gråta alltså. Som en apa.. SÅ HÅRIG! Hon har alldeles tjockt svart hår på heeela huvudet. Helt hårig. Som en apa! ..Ja jag tänkte ju det direkt hon föddes och jag såg henne att Guuuuud vilken tur att hennes mamma är frisör, för DET DÄR, det kommer inte bli skoj senare i livet. Nejdå, det säger jag dej! ..Hon är frisör. Min systerdotter. Men jag såg det direkt att det kommer inte bli roligt alltså. ..Som en liten apa!!
-Men hon är ju alldeles säkert väldigt söt ändå. Det är ju jättefint med tjockt mörkt hår!
-Jamen om hon bara kunde fått sin mammas hår istället!? Blond! Och inte så tjockt! ..Men det är ju så. Hennes pappa är ju neger. Hon fick hans hår.. Precis som en liten apa.

Man träffar så mycke intressant folk när man jobbar i ett kafé. Sånt fantastiskt socialt utbyte.

8 kommentarer

 1. emelie skriver:

  Haha! Wtf!

 2. emma skriver:

  minst sagt. kärringjävel.

 3. Paulina skriver:

  Hade man inte vetat hade man kunnat tro att det var samma dam som brukar vara där och prata..:P Som lånade vår telefon för att ringa dit någon på sin födelsedag ^^ Hon stod och pratade om hur dåligt inflytande hennes barnbarns kompis från stockholm hade på hennes barnbarn och att hon typ var från vettet ^^ haha

 4. annie skriver:

  men herregud!! :|

 5. emma skriver:

  paulina: hmm, henne missade jag. men jag tror inte att det var samma för det kändes som att denna aldrig hade vatt på rotundan innan. men kaaaaanske..

  annie: ja, han med.

 6. Cia skriver:

  Det händer mkt intressanta saker på ert Cafe! hehe ja små baby Apor kan vara väldigt söta dom oxå! :)

 7. Kajsa skriver:

  Rasist!

 8. emelie skriver:

  Människan är rasist!!

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress