Påsktid

Nu är påsken över va? Tycker det har varit en ganska bra högtidshelg i år faktiskt.

Äggletning hemma (se inlägg nedan), en nice middag här hemma med Filip och snöstorm. Helt okej.

filip är nästan naken ju!Våran påskmiddag för övrigt. Den var inget som föll in i det vanliga och traditionsenliga helgmatmönstret om man säger. Eller ja, det är kanske en tolkningsfråga. Allt vi åt var ju givetvis påskmat.. Det var påskpotatisgratäng, rökt påsksik, påskavokadosallad med påskfetaost.. Påskcarlsberg och påskcider.. Påskkeso.. Påskchokladkaka.. Ja ni ser ju själva på bilden här vad vi käkade. Observera även att Filip helt påsktraditionsenligt inte har nårra kläder på sej.

För övrigt var vi skitsmarta och stack till badhuset på påskaftonen. Där var inte en käft. Nästan. Vi simmade en kilometer å sen lekte vi i den där grejen som gör svinstarka strömmar i vattnet. Så man åker runt som en liten hjälplös.. a nånting som får fajtas för att hålla sej över ytan i en helt galen fors. Man dör ju nästan! Samtidigt som man får kämpa som ett as för att få bikinin att sitta kvar på ens kropp.

9 kommentarer

 1. Kajsa skriver:

  Vem är snöstorm? Din katt?

 2. emma skriver:

  aovesst. dvd.

 3. Emelie skriver:

  sailor moon min vän

 4. Emelie skriver:

  varför e förresten Filit naken?? Bara så du ska kunna filit? Höhö

 5. emma skriver:

  vadå? är det inte en vedertagen påsktradition? att va naken?

 6. Emelie skriver:

  det beror ju på om man vill feela it

 7. emma skriver:

  höhö ^^

 8. Kajsa skriver:

  Man måste ju ha med påskekorven

 9. Emelie skriver:

  marsipanpølse

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress