Humiliation

Ibland kommer man ihåg roliga saker och börjar skratta helt idiotiskt för sej själv.filip på semester

Innan kom jag ihåg en rolig sak. Jag kom ihåg hur rolig Filip såg ut när han skulle tvätta ansiktet med en av mina accessoarer på sej!

Min kära pojkvän kommer in i sovrummet och frågar om jag har sett hans pannband..
-Nej, svarar jag.. Men du kan få låna detta. Jag slänger till honom ett av mina diadem.
-..Okej, tack. Säger han och tittar på vad han håller i handen. Det är svart i plast med imiterat läder och har en liten fjantig rosett lite på sidan. Och på undersidan är det sånnadär små taggar som gör att det får extra bra bite i håret.

Han sätter på sej diademet som trycker ner och bak håret som i sin tur ställer sej upp som en fluffig sky bakom plastbågen.
Förnedrad, i bara diadem och kalsonger, går han med tunga steg mot badrummet och säger i en arg ton som avslöjar hur mycket han verkligen verkligen menar sina ord:
-FY för att vara tjej..! Och tvingas ha sånhär S K I T på sej.

Det kan vara så att detta bara är kul för mej som var där, men det gör inget. För jag tyckte det var väldigt roligt iaf ^^

16 kommentarer

 1. Emelie skriver:

  Det finns ju inget som är så plågsamt som diademhuvudvärk….. har man ju haft en del i sina dar, speciellt på mellanstadiet!

 2. emma skriver:

  indeed, men jag har inte så brett hövve som du så jag klarar mej längre ^^

 3. Emelie skriver:

  Ha-ha

 4. emma skriver:

  naaaaw ^^ <3

 5. tellhed skriver:

  Haha! Jätteroligt

 6. emma skriver:

  det tyckte inte han. då ^^

 7. Karl skriver:

  alltid lika jobbigt när man kommer att tänka på nåt man själv tycker är skitroligt, speciellt eftersom man typ ALLTID gör det när man sitter på en buss med en massa folk. så att man liksom får kämpa för att inte börja flina som en idiot bara för att ingen ska tycka att man ser helt skev ut där man sitter för sig själv och är sådär äckligt glad åt ingenting.
  faaast man lär ju inte se mer normal ut när man sitter och typ börjar kallsvettas i sina ansträngningar att INTE börja gapflabba… kul liksom! sitt du där med vibrerande läppar! ser nog normalt ut.

 8. emma skriver:

  hej karl!
  ja det är fan drygt. men det brukar va rätt okej om man har hörlurar på sej, för då kan folk tro att man lyssnar på ett skitkul radioprogram eller nåt ^^ ..ju. …eller?

 9. Emelie skriver:

  emma radio är bara så 97…

 10. emma skriver:

  amen jag menade ju ..eeh.. Podradio! ..eller vafan det nu heter.. ^^

 11. Emelie skriver:

  hehe

 12. tellhed skriver:

  Eller man kan ju göra en Eva när flinet är på väg. Ta upp mobilen och låtsas ringa nån och skratta ”med den”. Sen kan det ju gå åt helvete som det gjorde för Eva. Någon ringde… På riktigt.

 13. emma skriver:

  haha! ja det var fan bra!! rätt åt henne ^^

 14. filip skriver:

  HAHA

 15. mat skriver:

  Emelie: nummer?

 16. mat skriver:

  just ja.. Överlägsen rubrik HHAHA

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress