Våt & Het

För ett tag sedan kollade jag på en film där en klassisk scen utspelade sig. Minns inte vilken film det var, men det var väldigt klyschigt.

Det var den ensamma, lite olyckliga och uppgivna men samtidigt skitsnygga kvinnan som stod i duschen. Och det var den hunkiga grannmannen som ringde på, för att nu hade han äntligen fattat mod och skulle bjuda ut henne på en dejt! ..För på film måste man alltid bjudas ut på dejt för att det över huvud taget ska finnas minsta chans till att kunna bli nåt. Och allt hänger på hur bra dejten genomförs. Man kan aldrig bara stega in och fråga om nån vill va med på Alfapet och ta en bärs.

Han har iaf samlat mod och knackar på. Ingen kommer och öppnar, men han kan tydligt höra musik därinifrån. Han lyssnar. Han känner på handtaget. Givetvis är det öppet. Och givetvis går han in. Och givetvis finner han sin drömkvinna i duschen. Han ropar försiktigt -..Hello! ..U there? eller liknande. Efter lite smygande så kommer han ju givetvis fram till badrumsdörren som står lite på glänt. Och så kikar han in. Där står hon, gudinnan, drottningen av Snyggheten! Mitt i ångan står hon och är sexigare än någonsin! Epic.

tahitigirl

Tänk om nåt sånt skulle hända på riktigt! Det skulle ju knappast vara samma scenario. Det skulle vara fuckin disaster! Man hade aldrig kunnat se gästen i ögonen igen på grund av skammen! För på film så möts mannen aldrig av, till exempel, ett par ut-och-invända begagnade trosor, urhoppade mitt på badrumsgolvet. På film är det alltid ett kliniskt rent badrum och den snygga kvinnan står alltid uppsträckt mot duschstrålarna och drar med långsamma passionerade rörelser skummet ur håret. Hon står aldrig i en konstig ställning med ena benet i en onaturlig jävla vinkel och filar fötterna med en avbruten grå, före detta vit, pimpsten. Det förekommer aldrig en duschkabin i plast med en dörr som har börjat bli lite cp och hänger snett så att det stänker ut vatten på hennes urtvättade handduk med räkostreklam på som hänger utanför. Nejdånejdå.
Hennes händer glider lätt, i sensuella rörelser över hennes perfekta hud och former. Aldrig någonsin kommer mannen in precis när hon hetsigt skrubbar sig med en sträv trasa på underbenen som kanske är lagom skuggade av en 3-dagars stubb. Och trots att kvinnan är så späd, med en hud vit som nysnön en kristallklar januarimorgon i Pajala, så får hon ALDRIG-ALDRIG skitfula flammiga värmerosor på kinderna och bröstet. Aldrig.

Men visst. Jag fattar ju givetvis att det hade blivit en sugig film av det hela om allt hade varit som i våra vanliga dödliga världar. Så det är väl lika bra att inte ta upp det. Hejdå.

22 kommentarer

 1. Emelie skriver:

  En sak är i alla fall säker; det hade aldrig funkat i vår dusch….

 2. emma skriver:

  verkligen inte! inte i min heller =)
  men det var lite eran duschkabin jag hade i åtanke i skrivande stund.. ^^

 3. Kajsa skriver:

  Jag tänkte också på den… med duschdörren!

 4. Emelie skriver:

  Den är en sanitär olägenhet!

 5. eva skriver:

  hehe, bra inlägg.
  Vart får du tag på pimpsten förresten?

 6. emma skriver:

  merci ^^
  hmm.. det finns på maxi bland annat. bland fotgrejerna..

 7. Cia skriver:

  Visst är det så! har fortfarande inte upplevt det i duschen, är väl bara något man kan drömma om! Samma sak dom som alltid vakna och ser ut som änglar själva! välkammade och välsminkade! en annan vakar rufsig i huvudet ibland hänger sminket nedanför ögonen,
  Ska man vaka snygg bredvid en läcker karl så får man gå upp ett par timmar tidigare och sminka om sig! och sedan krypa ner igen, behöver inte dom på tv….
  Kram

 8. emma skriver:

  du sover väl inte med smink?? ..very ohygieniskt ju!

 9. emma skriver:

  måste va reeen ^^

 10. eva skriver:

  på maxi? Men… hur ser den ut då? Tänker på…att vi använder ju pimpsten för att slipa silver…funkar det?

 11. emma skriver:

  well.. det är en skrubbig sten.. med ett litet hål i där dom har fixat in ett snöre så man kan ha den hängande i duschen =)

 12. Cia skriver:

  Nä gud bevare mig väl! vill undvika alla onödiga rynkor man får av att inte ta bort sminket! Vill ju vakna som en Nyporos, Var väl mer liknelsen. Kram :)

 13. Lina skriver:

  Du glömde nämna att duschen inte heller VäLDIGT ofta i filmerna är full av svart fuktmögel, en ogenskinlig hinna av kalk på de annars halvtransparenta, fuskdropps- och plastvattenbestänkta väggarna. Och inte heller händer det att duschjäveln vajar fram och tillbaka på grund av det brutna, högra frambenet! ELLER FYLLS UPP TILL ANKELÖjD MED SKIT!

 14. emma skriver:

  nej.. jag glömde det.. ^^

 15. Peter Pan skriver:

  *haha*
  Nej men det vet du väl Emma att det där styr du helt själv genom hur du lämnar ytterdörren när du skall duscha. Det är ju för att dörren är olåst som han den hunkiga grannmannen kan kliva in så där i filmerna och kliva runt tills han hittar henne den lite olyckliga men skitsnygga kvinnan i duschen.
  Lämnar du bara dörren olåst du med så kommer du också att se ut precis så där som i filmerna, jag lovar. :-) Ja för inte tusan kommer du våga ställa dig och skrapa fötterna eller slänga trosorna mitt gå golvet då inte. Inte om du vet att du lämnat ytterdörren olåst. ;-) Vill du se riktigt bra ut så ska du låta den stå lite öppen också och sätta upp några anslag utanför varje gång du tänker duscha. Då får du säkert till dom där passionerade rörelserna också när du skall stryka schampot ur håret. ;-)

  Kul inlägg!!! :-))

  /PP

 16. filip skriver:

  och vart i inlägget skrev hon att hon ville att någon skulle komma in i duschen. Låter snarare som något du brukar göra.

 17. Peter Pan skriver:

  *skratt* Ja du, då får jag allt haka av hela ytterdörren och sätta upp en jäkla massa anslag i såna fall. Om jag skall orka bry mig om att plocka upp den urtvättade handduken med räkostreklam tex (min ligger ju förmodligen på golvet) eller slänga bort alla dom (nästan)tomma schampoflaskorna som står i alla hörn inne i duschkabinen. :-)

  Fortfarande en väldigt kul iaktagelse.

  :-)

 18. emma skriver:

  det är väldigt oattraktivt att ha en massa halvtomma och tomma flaskor i duschen.. sånt måste du fixa.

 19. Emelie skriver:

  så peter pan har gått och blivit snuskgubbe på äldre dar….didnt see that one coming

 20. Torsten skriver:

  hade vart lite roligare ifall han hittade henne i duschen samtidigt som hon kissar i den! nu tycker jag att du ska skriva ett inlägg om folk som kissar i duschen!

 21. emma skriver:

  jasså det tycker du?? =) hmmm… kanske måste göra det sen. jag har nog faktiskt lite av den varan på hjärnlager sen min spendera-mycke-tid-i-badhusetepok.. ^^

 22. F skriver:

  U gotto fight for your right to snuskgubba ;)

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress