Alla ni riktiga män


Lyssna till min observation.
Killar/män är rädda för att gå och lägga sej i ett tillstånd som säger att dom kaaaaanske kanske egentligen skulle gå och kissa först, det är inte kris, bara kanske.. Det är en sån skräck!
Jag kan tycka att det är rätt chill, man kan väl kissa på morronen sen igen istället?! Alternativt gå upp sen när/om det faktiskt behövs. Jag har nog aldrig upplevt en kille som resonerar på samma sätt.

Det finns få grejer som kan skrämma upp en man så mycke som när man har gått och lagt sej, han sover nästan, man boar ner sej i sängen och lägger sej tillrätta. Man säger gonatt och ligger tyst ett tag och hör hur han nästan har somnat. Sen säger man nåt i stil med: -Ååhh.. Jag skulle kanske ha gått på toa ändå.. Hmm..
Sen inget mer. Och man riktigt hör hur han spärrar upp ögonen i mörkret och bli plötsligt ganska vaken!
Man ligger tyst och lyssnar på hur han kollar på en och väntar på att man ska resa sej och gå. Först när man har gjort det så får han ro igen och kan somna om. Hilarious!

Men det gör man ju självklart inte. Man ligger kvar precis som innan.
Han säger typ: -..men ska du inte gå då?
Och man svarar: -Näääh.. Sen kanske.. Och det är definitivt fel svar

Efter ett tag tröttnar han på att vänta. Jag vet inte om det kanske handlar om att han ser det som nåtslags ansvar att hålla sej vaken och se till att man kommer iväg till toaletten, men han tröttnar tillslut på att vänta och inser att man håller på att somna i detta kritiska tillstånd. Så han, vänligt men bestämt, segknuffsparkar ur en ur sängen med alla fyra. Fötterna mot ens höft och händerna mot axeln. A firm grip.

-Så. Gå på toa nu. ..Så kan vi sova sen.

Det är så ni funkar! NI MÄN. Jag veeeeet nog!
Grundar det sej kanske i att ni har lättare att kissa i sängen än vad vi tjejer har? Ni vet att om ni blir riktigt nödiga när ni sover så vaknar ni kaaanske lite för sent istället för i god tid som vi tjejer gör? Det är iaf min teori.

Posta en kommentar

Copyright © emma
upptagningar

Byggt på Notes Blog Core
Powered by WordPress